Λάρισα: Παραδίδουν τα κλειδιά στον Άδωνη οι καταστηματάρχες εστίασης στην Ταχυδρομείου!

Λάρισα: Παραδίδουν τα κλειδιά στον Άδωνη οι καταστηματάρχες εστίασης στην Ταχυδρομείου!

Δεν πείσθηκαν όπως φαίνεται οι εργαζόμενοι στην εστίαση από τον Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την επίθεσή του στον κλάδο.

Τότε που ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων είχε υποτιμήσει την κρίση στον κλάδο… γελώντας και στη συνέχεια είχε δηλώσει ότι ήταν μια υπερβολή.

Γνωστός για την αμετροέπειά του και τον κυνισμό του –αρχικά- είχε ζητήσει από τους ιδιοκτήτες του να του στείλουν τα κλειδιά τους, δήλωση που είχε άμεση αντίδραση με ιδιοκτήτη να του απαντά με γράμμα, κλειδιά, λογαριασμούς και… συνταγές από τις σπεσιαλιτέ.

Αν αυτά έγιναν στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα διαμαρτυρήθηκαν με παρόμοιο τρόπο.

Έστησαν κάδους στο κέντρο της πλατείας Ταχυδρομείου, όπου εναποθέτουν τα κλειδιά τους, ανταποκρινόμενοι όπως λένε στο κάλεσμά του να τα πάρει ο ίδιος όπως δήλωσε πρόσφατα.

Είναι προφανές ότι η οργή περισσεύει στις τάξεις των καταστηματαρχών εστίασης και στη Λάρισα, καθώς δεν φτάνει ο πόνος τους όπως λένε και η αγωνία τους για το μέλλον, όντας κλειστοί επί μήνες, έχουν και τον υπουργό να τους χλευάζει με εμπρηστικές δηλώσεις.

Προφανώς, όχι μόνον στη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα…

Δείτε φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης: Αμετανόητος ο Άδωνης: «Λεκτική υπερβολή αυτό για τα κλειδιά» – Αρνήθηκε να απαντήσει αν θα μπορούσε να ζήσει με 534 ευρώ





Πηγή: thessaliatv.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter