Λάρισα: Στον ανακριτή ο 52χρονος για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του

Λάρισα: Στον ανακριτή ο 52χρονος για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του

Στον ανακριτή οδηγείται το πρωί της Δευτέρας ο 52χρονος επιχειρηματίας που ξυλοκόπησε βάναυσα τη 43χρονη σύζυγό του, η οποία νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, με ρήξη σπλήνας και νεφρού αλλά και σοβαρότατα τραύματα στο κεφάλι και τα πλευρά.

Ο 52χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ενδοοικογενειακή βία.

«Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς. Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου», ανέφερε η 43χρονη αστυνομικός στην ΕΡΤ, περιγράφοντας τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε.

Από την πλευρά του, ο  πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, Θανάσης Νταβούρας ανέφερε για τη 42χρονη ότι: «η συνάδελφος έφτασε στις πρώτες βοήθειες από σταθμό του ΕΚΑΒ με μεγάλη πίεση, 5. Ήταν λίγο πριν πεθάνει. Της έκαναν ανάνηψη και μπόρεσαν να την σώσουν…».

Διαβάστε επίσης: Λάρισα: Σε σοβαρή κατάσταση η 43χρονη – «Ήταν λίγο πριν πεθάνει – της έκαναν ανάνηψη» (Video)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter