Λέσβος: Προθεσμία πήρε ο αστυνομικός που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης – «Τι σου έκανε το μωρό μου;»

Λέσβος: Προθεσμία πήρε ο αστυνομικός που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης – «Τι σου έκανε το μωρό μου;»

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Τρίτη ζήτησε και έλαβε ο 53χρονος αστυνομικός και προπονητής ομάδας βόλεϊ κοριτσιών, που συνελήφθη για τον βιασμό 14χρονης αθλήτριάς του.

Ο αστυνομικός οδηγήθηκε σήμερα Δευτέρα στα δικαστήρια, σύμφωνα με πληροφορίες χωρίς δικηγόρο. Έξω από τα δικαστήρια τον περίμενε η μητέρα αλλά και πλήθος κόσμου που τον ]γιούχαραν ενώ η μητέρας της ανήλικης άρχισε να φωνάζει οργισμένη «Τι σου έκανε το μωρό μου; Παιδεραστή!».

Ο 53χρονος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους που συμπλήρωσαν τα 12 και όχι τα 15 έτη, κατάχρηση ανηλίκων σε γενετήσιες πράξεις και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους. Προέβαινε στις πράξεις αυτές, εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη που του έδειχναν οι γονείς των αθλητριών της ομάδας βόλεϊ, καθώς του επέτρεπαν να επιστρέφει τα κορίτσια στα σπίτια τους, με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο, μετά την προπόνηση.

«Ήθελα να τον σκοτώσω»

Νωρίτερα, οι γονείς της 14χρονης μίλησαν στη ΕΡΤ για τον εφιάλτη που ζουν. Η μητέρα, μην μπορώντας να κρύψει τον θυμό της, είπε χαρακτηριστικά: «Ήθελα να τον σκοτώσω». Όπως ανέφερε, είχε τυφλή εμπιστοσύνη στον κατηγορούμενο, ενώ πρόσθεσε ότι κατάλαβε από μηνύματα που βρήκε στο κινητό της κόρης της ότι ο 53χρονος την εκβίαζε να μην μιλήσει και την χτυπούσε μέσα στο αυτοκίνητο. Όσο για το πώς αισθάνθηκε όταν τον είδε να μπαίνει στον ανακριτή είπε μόνο μίλα λέξη: «Μίσος».

Ο πατέρας του κοριτσιού στις δηλώσεις του έξω από τα δικαστήρια τον χαρακτήρισε «Μεγάλο κτήνος».

«Ξεσκονίζουν» τα social media

Οι αρχές κάνουν φύλλο και φτερό τα social media του 53χρονου, τις φωτογραφίες και τα βίντεο που βρέθηκαν στην κατοχή του. Ο 53χρονος προσπαθούσε να παρασύρει την έφηβη κοπέλα σε πορνογραφικές παραστάσεις μέσω χρήσης ψεύτικου προφίλ στο facebook με τις αρχές να ερευνούν αν αυτό συνέβαινε και με άλλες ανήλικες. Τα μηνύματα που αντάλλασσε με την 14χρονη αντιλήφθηκε η μητέρα της ανήλικης. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα υποβάλλει αίτημα προς την εταιρία που διαχειρίζεται το Facebook για άρση του απορρήτου του αστυνομικού.

Από την έρευνα της Αστυνομίας προκύπτει ότι ο 53χρονος προσπαθούσε πιεστικά να αποσπάσει από την 14χρονη βίντεο πορνογραφικού χαρακτήρα. Η μητέρα του θύματος δηλώνει στην ΕΡΤ βέβαιη ότι έχει ασελγήσει και σε άλλα κορίτσια. «Ένα κτήνος είναι, κτήνος, αυτό, και θέλω να ακουστεί αυτό, ότι είναι ένα κτήνος. Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Απλά θέλω να πάει εκεί που πρέπει να πάει και να πονέσει όπως πόνεσε το δικό μου το παιδί. Ψυχολογικά δεν είναι καθόλου καλά, κλαίει όλη μέρα».

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η 14χρονη είχε καταγγείλει τον εφιάλτη της στο Χαμόγελο του Παιδιού. Πριν από δύο εβδομάδες, ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, είχε δώσει συνέντευξη σε τοπικό σταθμό στην Μυτιλήνη όπου είχε πει ότι ερευνούν μία υπόθεση ενός κοριτσιού που είχε επικοινωνήσει και τους μίλησε για εκβιασμό μέσω διαδικτύου. Πρόκειται για την ίδια υπόθεση.

«Μου έσφιξε τον μηρό στο αυτοκίνητο»

Σημείο – κλειδί για την αποκάλυψη νέων στοιχείων αναφορικά με τη δράση του 53χρονου αποτελούν οι πρώτες καταθέσεις, όπως εκείνη συμμαθήτριας της 14χρονης κοπέλας, η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο του προπονητή της, της έσφιξε τον μηρό λέγοντάς της «άντε καληνύχτα τώρα». «Το συμβάν με έκανε να αισθανθώ άβολα. Δεν έδωσα έκταση γιατί συχνά όταν μιλούσε στα κορίτσια της ομάδας και ήθελε να τα παρηγορήσει τα ‘χάιδευε στα μπράτσα ή στους μηρούς», φέρεται να κατέθεσε η συμμαθήτρια της 14χρονης.

Διαβάστε επίσης

Λέσβος: Όταν ο 53χρονος βιαστής αστυνομικός εξαπέλυε ακροδεξιό οχετό και προσβολές κατά του Αλέξη Τσίπρα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter