Λιακούλη στη Βουλή: «Εκτός από το Documento, για τις υποκλοπές γράφουν το Βήμα και τα Νέα»

Λιακούλη στη Βουλή: «Εκτός από το Documento, για τις υποκλοπές γράφουν το Βήμα και τα Νέα»

Ευθεία επίθεση για το σκάνδαλο των υποκλοπών εξαπέλυσε στην πλειοψηφία από το βήμα της Βουλής η γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Ευαγγελία Λιακούλη, τονίζοντας ότι εκτός από τις αποκαλύψεις του Documento, στοιχεία και τεκμήρια για τη λειτουργία του επιτελικού παρακράτους δημοσιεύτηκαν τόσο από το «Βήμα» όσο και από τα «Νέα».

«Ο κόσμος βοά κι εσείς εκεί (σ.σ. στην κυβέρνηση) στον παραμορφωτικό καθρέφτη σας… Εσείς κ. Γεωργιάδη είστε άνθρωπος της πιάτσας και δεν βλέπετε τι γίνεται με τις παράνομες παρακολουθήσεις;» είπε η κ. Λιακούλη και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρετε ότι εκτός από το Documento, εγώ δεν φοβάμαι να το πω, έγραψαν και το “Βήμα” και τα “Νέα”; Γράφει ο Τύπος, τα sites, οι δημοσιογράφοι της ερευνητικής δημοσιογραφίας. Αυτά δεν θα απαντηθούν; Πώς να απαντηθούν -λέει- αφού δεν υπάρχουν αποδείξεις… Αμ πώς να υπάρχουν αποδείξεις…»

Επ΄ αυτού, εξήγησε ότι ήταν μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής, όπως επίσης συμμετείχε και στην Προανακριτική Επιτροπή για τη Novartis και -κατά τα λεγόμενά της- γνωρίζει πολύ καλά πώς λειτούργησε (σ.σ. εν προκειμένω) το παρακράτος και ο τρόπος που προσπάθησαν να υπονομευθούν προσωπικότητες στο παρελθόν.

«Όμως, τώρα δεν θα μιλήσουμε για την ταμπακιέρα;» διερωτήθηκε και συνέχισε στο ίδιο μοτίβο: «Δεν θα πούμε πώς θα ξεμπερδέψουμε το κουβάρι; Το θέλουμε αυτό το παρακράτος ή όχι;».

Κατηγόρησε δε τη ΝΔ για συγκάλυψη στην Εξεταστική διότι δεν δέχτηκε την κλήση κρίσιμων μαρτύρων και τα έγγραφα (που αιτήθηκε η αντιπολίτευση) δεν έφτασαν στα μέλη της Επιτροπής, αφού σκοπός της συμπολίτευσης ήταν να «κουκουλοσκεπαστεί» το σκάνδαλο.

Διαβάστε επίσης:

Σε βέρτιγκο η κυβέρνηση, επιστρατεύει απειλές και συκοφαντίες για να μην απαντήσει στις αποκαλύψεις του Documento

ΣΥΡΙΖΑ: «Το ΒΗΜΑ επιβεβαιώνει τις αποκαλύψεις του Documento για το σκάνδαλο παρακολουθήσεων» – Σε ποιον θα επιτεθεί τώρα ο Μητσοτάκης;

ΣΥΡΙΖΑ για αποκαλύψεις Documento: Περιμένουμε σοβαρές απαντήσεις απο Μητσοτάκη και όχι γελοίους ισχυρισμούς πανικού

Δημοσιογράφος – θύμα του Predator προσφεύγει στη Δικαιοσύνη μετά τις αποκαλύψεις του Documento

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter