LIVE η συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στο Mega

LIVE η συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στο Mega

Παρακολουθείστε LIVE τη συνέντευξη του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μίλησε νωρίτερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα χαρακτηρίζοντας τη συνεννόηση των προοδευτικών κομμάτων σε επίπεδο κορυφής για να νικηθεί ΝΔ, απορρίπτοντας επί της ουσίας τις απόψεις για ριζική ανασύνθεση της κεντροαριστεράς, που ακούγονται τις τελευταίες ημέρες.

«Δεν πιστεύω στις συμφωνίες κορυφής. Το να κλειστούμε σε ένα γραφείο τρεις- τέσσερις πολιτικοί αρχηγοί και να συμφωνήσουμε σε μια ένωση, αντί να επιμείνουμε στην πορεία μετατροπής του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα αυτοτελές κόμμα εξουσίας που θα προσκαλεί με ένα ελκυστικό αφήγημα τους δημοκρατικούς πολίτες στο πλευρό του είναι λάθος, γιατί μας βάζει στο ίδιο κάδρο με τους ήδη ηττημένους και προσδίδει αξία φόβητρου σε έναν ήδη απαξιωμένο πρωθυπουργό» είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Διαβάστε επίσης:

Γαλάζια εσωτερικά πυρά μετά το εκλογικό στραπάτσο – «Υπάρχουν και τενεκέδες βουλευτές στη ΝΔ», είπε ο Λοβέρδος (Video)

Ανασχηματισμός: Μετά το στραπάτσο ο Μητσοτάκης προσπαθεί να φορτώσει ευθύνες στους υπουργούς του – Η άρνηση Χατζηδάκη

Αφρικανική σκόνη και 43άρια «πνίγουν» τη χώρα – Τι δείχνουν τα στοιχεία Copernicus, πότε κορυφώνεται το φαινόμενο (LIVE)

Νέα φωτιά σε εργοστάσιο – Αυτή τη φορά στη Μεταμόρφωση

Ναυάγιο Πύλος: Έναν χρόνο μετά «ακόμη δεν υπάρχει δικαιοσύνη» – «Πυρά» HRW και Διεθνούς Αμνηστίας

Νεκρός ναυτεργάτης σε ελληνόκτητο πλοίο από επίθεση των Χούθι στην Υεμένη

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Κασσελάκης για την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ – Φέρνει εξελίξεις η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter