«Λουκέτο» και στο γήπεδο του Πανσερραϊκού – Στον αέρα το ματς με τον Άρη

«Λουκέτο» και στο γήπεδο του Πανσερραϊκού – Στον αέρα το ματς με τον Άρη

Ερείπια είναι τα γήπεδα που φιλοξενούν αγώνες ομάδων της Super League. Μετά το ΟΑΚΑ, κλείνει επ’ αόριστον και το Δημοτικό Γήπεδο Σερρών. Η επιτροπή αδειοδότησης αθλητικών εγκαταστάσεων, συνεδρίασε το πρωί για το δημοτικό γήπεδο Σερρών, μαζί με όλους τους αρμόδιους φορείς, τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Σερρών, την αστυνομία, την πυροσβεστική, τον ΟΠΑΚΠΑ και την περιφέρεια και συζητήθηκε η έκθεση της πολεοδομίας Σερρών, για την στατική ανεπάρκεια που παρουσιάζουν η ανατολική κερκίδα και το στέγαστρο που υπάρχει η εξέδρα των επισήμων. Η απόφαση ήταν μονόδρομος και γι’ αυτό ανακοινώθηκε πως κλείνει το γήπεδο που χρησιμοποιεί για έδρα του ο Πανσερραϊκός. Αυτό σημαίνει ότι είναι στον αέρα το σαββατιάτικο παιχνίδι του με τον Αρη.

Στην υπόθεση υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό που δεν έχει απαντηθεί. Η μελέτη της πολεοδομίας έγινε στα τέλη Αυγούστου και τον Σεπτέμβριο δόθηκε άδεια για τη διεξαγωγή αγώνων, παρότι το γήπεδο των Σερρών είχε και έχει πρόβλημα.

«Αποφασίστηκε και κρίθηκε το γήπεδο ακατάλληλο και θα ανακαλέσουμε την άδεια λειτουργίας του Βγαίνουν ακατάλληλες δύο κερκίδες, η ανατολική και η δυτική. Στις θύρες που βγήκαν ακατάλληλες, λειτουργεί τόσο το Var όσο και το ιατρείο. Το γήπεδο των Σερρών κλείνει μέχρι αορίστον», δήλωσε ο κ. Χορταράς, πρόεδρος της επιτροπής αδειοδότησης αθλητικών εγκαταστάσεων της περιφέρειας, ενώ ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος από την πλευρά του, είπε: «Αποφασίστηκε να κλείσει το γήπεδο για λόγους ασφαλείας, θα πρέπει να γίνει προσπάθεια για να επιστρέψει το γήπεδο όπως ήταν αλλά προέχει η ασφάλεια και για αυτό πήραμε αυτή την απόφαση. Αυτές τις κερκίδες δεν θα πρέπει να τις χρησιμοποιούμε, υπάρχει πρόβλημα στατικής επάρκειας. Το έγγραφο μας κοινοποιήθηκε χθες από την πολεοδομία».

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έπαιξε κορώνα-γράμματα τη ζωή 120.000 φιλάθλων στο ΟΑΚΑ (Έγγραφα)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter