Λουτσέσκου: «Αυτό που συνέβη είναι μαγικό, αφιερωμένος ο τίτλος στον Σαββίδη»

Λουτσέσκου: «Αυτό που συνέβη είναι μαγικό, αφιερωμένος ο τίτλος στον Σαββίδη»

O ΠΑΟΚ κατέκτησε το 4ο πρωτάθλημα στην ιστορία του και ο προπονητής του, Ραζβάν Λουτσέσκου, δήλωσε πως όλο αυτό που ζουν στην ομάδα είναι κάτι μαγικό και στη συνέχεια αφιέρωσε τον τίτλο στον Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός:

«Είναι απίστευτο, είναι μαγικό αυτό που συνέβη τη φετινή σεζόν. Δεν μας έδιναν καμία πιθανότητα για την Ευρώπη, για τον τίτλο. Φτάσαμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα! Απίστευτο και το σημερινό παιχνίδι το πώς εξελίχθηκε με κόκκινη κάρτα εις βάρος μας στα τελευταία 15 λεπτά, με μεγάλη πίεση.

Σε όλες τις δύσκολες στιγμές πιστέψαμε, δεν τα παρατήσαμε. Δείξαμε τον χαρακτήρα μας. Είχαμε δυσκολίες, αλλά πάντα τις προσπερνούσαμε. Κερδίσαμε τον τίτλο, μια σπουδαία στιγμή για τον σύλλογο. Είμαστε εδώ, κερδίσαμε τον τίτλο για τον Ιβάν Σαββίδη. Αυτός δημιουργεί αυτή την ατμόσφαιρα, αυτός μας κρατάει ενωμένους, αυτός φέρνει τους παίκτες. Τον ευχαριστώ από καρδιάς για όσα έχει κάνει. Είναι ένα βήμα παραπάνω για τον ΠΑΟΚ φέτος. Γίναμε πιο ευρωπαϊκή ομάδα φτάνοντας ξανά στους 8 του Conference League.

Να πω επίσης σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ ένα τεράστιο ευχαριστώ για τη στήριξή τους. Μας έδωσαν αυτοπεποίθηση, μας είπαν ότι μας στηρίζουν και χθες που ήρθαν να μας επισκεφτούν. Είναι ένας τίτλος αφιερωμένο για όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ σε κάθε γωνιά της Θεσσαλονίκης, της χώρας, του πλανήτη.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλο το σύλλογο, στους παίκτες μου, στον Κ. Κυριάκο, στον Μάκη Γκαγκάτση, τη Μαρία Γκοντσάρεβα. Φυσικά στον Γιώργο Σαββίδη, που ήταν συνεχώς δίπλα μας. Και σε όλο το επιτελείο μου που είναι πάντα κοντά στους παίκτες και τους βοηθάνε, τους μεταδίδουν τη θετική τους ενέργεια. Είναι τελείως διαφορετικό με το προηγούμενο πρωτάθλημα που πήραμε.

Μη ξεχνάμε έναν τίτλο που μας είχαν κλέψει στο χορτάρι και το έδωσαν στην ΑΕΚ. Είναι ο πιο δύσκολος τίτλος που έχω πάρει στη ζωή μου. Ο κάθε ποδοσφαιριστής έπρεπε να αντιδράσει σε ότι παρουσιαζόταν. Δώσαμε 58 παιχνίδια. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε άλλες τρεις καλές ομάδες. Οι παίκτες είναι μαχητές όμως και πάλευαν. Είμαι ευγνώμων απέναντι τους και περήφανος».

 

 

Διαβάστε επίσης 

Ευαγγελισμός: Προκλητικός Γεωργιάδης για τους VIP του Conference League: Είναι «υποχρεωτικό» να εξετάζονται κατά προτεραιότητα 

Οι μισθωτοί έχασαν €10 δισ. με πρωθυπουργό Μητσοτάκη  

Γιατροί για VIP στον «Ευαγγελισμό»: To υπουργείο Υγείας εμπορευματοποιεί όλο και περισσότερο το σύστημα υγείας (Video)

Ακρίβεια στα τρόφιμα: Καλπάζει ο πληθωρισμός στην Ελλάδα του Μητσοτάκη – Δεύτερη χειρότερη θέση στην Ευρώπη

Πλημμύρες Θεσσαλία: Αγρότες μηνύουν Αγοραστό, Κικίλια και Τριαντόπουλο

Συναυλία Θ.Παπακωνσταντίνου – Φριντζήλα: Φωτίστηκε ο βράχος Κατράκειου με τα φώτα της Παλαιστίνης (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter