Λύσαμε το μυστήριο με το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη

Λύσαμε το μυστήριο με το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ξετυλίγεται σιγά σιγά το «μυστήριο» με το πρωθυπουργικό ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του στη Βοστώνη με αεροπλάνο της γραμμής, την ώρα που το πρωθυπουργικό αεροσκάφος… ακολουθούσε.

Συγκεκριμένα, αν κάποιος πληκτρολογήσει στην επίσημη ιστοσελίδα της American Airlines, τα στοιχεία της πτήσης του πρωθυπουργικού ζεύγους –στοιχεία που δημοσιοποίησε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός– θα παρατηρήσει πως η κράτηση έχει γίνει στις 20 Σεπτεμβρίου και αφορά τέσσερα άτομα. Τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη σύζυγό του, τον γιο του Κωνσταντίνο κι άλλο ένα άτομο –πιθανότατα συνοδό αστυνομικό.

Όπως αποδεικνύουν τα συγκεκριμένα στοιχεία, ο γιος του πρωθυπουργικού ζεύγους, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, βρισκόταν μαζί με τους γονείς του στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια της Συνόδου του ΟΗΕ για το Κλίμα και επέστρεψαν όλοι μαζί στη Βοστώνη.

Όπως δείχνει η κάρτα επιβίβασης, τα τέσσερα άτομα επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο της γραμμής της American Airlines, ενώ τραβήχθηκαν και οι… απαραίτητες φωτογραφίες για τα μάτια του κόσμου, πιθανότατα από τον γιο Κωνσταντίνο και τον έτερο συνεπιβάτη.

Την ίδια ώρα, βεβαίως βεβαίως, το πρωθυπουργικό αεροσκάφος ακολουθούσε γα να παραλάβει στη συνέχεια τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του για τον δρόμο της επιστροφής.

Η συγκεκριμένη διαδρομή πιστοποιείται και από την επίσημη διαδρομή του πρωθυπουργικού αεροσκάφους που έχει καταγραφεί στο Radarbox24 και άλλες παρόμοιες ιστοσελίδες.

Διαβάστε επίσης: Τελικά το πρωθυπουργικό αεροσκάφος πήγε ή όχι στη Βοστώνη;

Το ερώτημα που προκύπτει λοιπόν είναι το εξής: Ποιο το νόημα να μεταβεί το πρωθυπουργικό ζεύγος στη Βοστώνη με ιδία έξοδα από τη στιγμή που το πρωθυπουργικό αεροσκάφος έκανε ακριβώς το ίδιο ταξίδι καταναλώνοντας καύσιμα;

Αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε αν ο Νίκος Ρωμανός θα δείξει την ίδια… ζέση για να μας ενημερώσει για τη συνέχεια του ταξιδιού του πρωθυπουργικού ζεύγους, όπως και για το λόγο που το πρωθυπουργικό αεροσκάφος ξόδεψε τόσα καύσιμα αναίτια μόνο και μόνο για κάποιες… φωτογραφίες!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter