Magic de Spell – «Ερχονται οι άνθρωποι»

Magic de Spell – «Ερχονται οι άνθρωποι»

Ένα μήνυμα από τον Απρίλη του 2020.

Το βίντεο των Magic de Spell, σε σκηνοθεσία του Νίκου Σούλη, που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια του lock down του Απρίλη του 2020 λόγω της πανδημίας. Με πλάνα από την έρημη Αθήνα, αλλά και από το επετειακό live για τα 40 χρόνια του συγκροτήματος στο Κύτταρο, πιάνουν το νήμα από το σημείο που ήταν πάντα ο φυσικός χώρος της μουσικής: τις συναυλίες!

«Άψυχοι δρόμοι, κενοί. Σχολεία χωρίς παιδιά, γήπεδα χωρίς φιλάθλους. Συναυλίες χωρίς θεατές. Καθένας μόνος του, αποκλεισμένος σ’ ένα τσιμεντένιο κουτί, μπροστά σε μια οθόνη κινητού, υπολογιστή, τηλεόρασης, για να κάνει τα πάντα: να επικοινωνήσει, να διασκεδάσει, να φλερτάρει, να εργαστεί, να ενημερωθεί.

Ο τρόπος χρησιμοποίησης της νέας τεχνολογίας παρακολούθησης και της τεχνητής νοημοσύνης θα είναι δύσκολο να υποχωρήσει… Αυτή είναι η ζωή που μας επιφυλάσσουν;

Εμείς όμως, θέλουμε να ζήσουμε σ’ ένα διαφορετικό κόσμο. Γιατί τα πραγματικά συναισθήματα, η αλληλεγγύη, η αγκαλιά, ο έρωτας, η παρέα, η επαφή, οι κοινωνικοί αγώνες δεν έχουν τελειώσει. Είμαστε «η γενιά της στέρησης, τ’ ατίθασα παιδιά» και δε θα μείνουμε με κατεβασμένα τα χέρια, τη στιγμή που το δυστοπικό παρόν επιχειρεί να καθορίσει το μέλλον μας.

Ακούστε, δείτε, νιώστε τους: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter