Μακελειό στη Γλυφάδα: Η κατάθεση «κλειδί» και η άρση τηλεφωνικού απορρήτου – Στο φως τα κίνητρα του δράστη

Μακελειό στη Γλυφάδα: Η κατάθεση «κλειδί» και η άρση τηλεφωνικού απορρήτου – Στο φως τα κίνητρα του δράστη

Φως αναμένεται να ρίξει στην υπόθεση της τριπλής δολοφονίας στην Γλυφάδα, η κατάθεση της αδερφής της Μαρίας Καρνέση, Δέσποινας.

Συγκεκριμένα οι Αρχές θεωρούν ότι το κεντρικό πρόσωπο που θα μπορέσει να τους δώσει ουσιαστικές απαντήσεις είναι η αδερφή του θύματος, Δέσποινα Καρνέση, η οποία σώθηκε πραγματικά από τύχη, όπως φάνηκε και από τις καταθέσεις που πήραν την Τρίτη από μάρτυρες της εταιρείας. Πρόκειται για το πρόσωπο το οποίο έχει μείνει πίσω που, και περιμένουν να είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση ώστε να μπορέσουν οι Αρχές να της πάρουν κατάθεση και να απαντήσει σε όλα αυτά.

Ακόμη, μένει να αποδειχθεί εάν, το σπίτι στο οποίο έμενε η ηλικιωμένη γυναίκα, που φαίνεται να ανήκει στον Σπύρο Καρνέση, που τα τελευταία χρόνια ζει στο εξωτερικό, διεκδίκησε, κάποια στιγμή, με κάποιο τρόπο ο δράστης.

Δείτε επίσης: Γλυφάδα: 1,5 εκατ. ευρώ διακίνησε στην Ελβετία ο 76χρονος – Η δήλωση της ναυτιλιακής μετά το μακελειό

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του 76χρονου, αναμένεται να δώσει απαντήσεις σχετικά με το με ποιους μίλησε λίγο πριν βάλει μέσα στο σακ βουαγιάζ τα όπλα και πάει στην εταιρεία. Αυτό είναι ουσιαστικό γιατί, ο άνθρωπος αυτός δεν έχει οικογένεια και οι Αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν ποιος ήταν ο κύκλος του. Οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τα άτομα που αποτελούσαν τον κοινωνικό περίγυρο του δράστη προκειμένου να πάρουν καταθέσεις και να καταλάβουν, και από αυτή την πλευρά, τι έχει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, ο 76χρονος, δεν ήταν ένας απλός επιστάτης που φρόντιζε το σπίτι της οικογένειας, αυτό είναι ξεκάθαρο πια για τις ελληνικές Αρχές. Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν μέσα στην οικογένεια και την εταιρεία και, όπως φαίνεται, βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα όταν, το 2022, συνέβη κάποια οικονομική διαφορά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χωρίσει τα αδέρφια.

Διαβάστε επίσης: Γλυφάδα: Αυτή είναι η καραμπίνα του 76χρονου που σκόρπισε τον θάνατο

O δράστης διέθετε μαζί με την αδερφή του λογαριασμό σε ελβετική τράπεζα με καταθέσεις 500.000 ευρώ. Παράλληλα, φαίνεται πως μέσω του συγκεκριμένου λογαριασμού διακινήθηκαν τεράστια ποσά και συγκεκριμένα 1,5 εκατ. ευρώ. Να σημειωθεί ότι στην ίδια τράπεζα υπήρχαν εταιρικοί λογαριασμοί των ναυτιλιακών επιχειρήσεων της οικογένειας Καρνέση.

Επίσης, ο 76χρονος διέθετε καταθέσεις 500.000 ευρώ σε ελληνική τράπεζα. Σε αυτόν τον λογαριασμό μπήκαν και τα 50.000 ευρώ που εισέπραξε ως αποζημίωση, μετά την απόλυσή του, η οποία έγινε πρίν έναν χρόνο πριν και είχε αποζημιωθεί με ποσό άνω των 70.000 ευρώ.

 

«Μου κάνουν πόλεμο»

Την ίδια στιγμή, στο Μαρμάρι Ευβοίας, ανοίγουν τα στόματα για τον 76χρονο που μεγάλωσε μέσα στην οικογένεια Καρνέση, και έμελλε να γίνει ο άνθρωπος που θα τους σκοτώσει εν ψυχρώ. Το τελευταίο διάστημα ο 76χρονος άνδρας, ο οποίος σκότωσε τη Μαρία Καρνέση, τον Αντώνη Βλασσάκη και τον Ηλία Κουκουλάρη φαινόταν σκεπτικός και στεναχωρημένος λένε οι άνθρωποι στο Μαρμάρι που τον ήξεραν για περισσότερα από 30 χρόνια. «(Τον είδα τελευταία φορά) Παρασκευή που μας πέρασε μεσημέρι. Ήρθε εδώ στο Μαρμάρι τον έφερα εγώ από το νησί και πήρε τα πράγματα του και πήγε στην Αθήνα και μου είχε πει “πάω να καθαρίσω κάτι δουλειές και σε τρεις μέρες θα γυρίσω”», είπε στενός φίλος του 76χρονου στην κάμερα του OPEN.

«Είχε προβλήματα εδώ και ενάμιση χρόνο με την εταιρεία που είχανε μέσα αλλά όχι να μου πει κάτι σοβαρό αλλά ότι είχε προβλήματα τον έβλεπα. Είχε προβλήματα μου το έλεγε και μόνος του. Μου λέει προβλήματα με την εταιρεία, αυτό. Μού χέιχε πει για τα θύματα. Μου έλεγε “μου σπάνε τα νεύρα, μου κάνουν πόλεμο”», συμπλήρωσε.

 

Δείτε επίσης: Γλυφάδα: Το κίνητρο του δράστη για το μακελειό αναζητούν οι Αρχές – Τα πρώτα στοιχεία (Video)

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter