Γλυφάδα: Αυτή είναι η καραμπίνα του 76χρονου που σκόρπισε τον θάνατο

Γλυφάδα: Αυτή είναι η καραμπίνα του 76χρονου που σκόρπισε τον θάνατο

Συγκλονίζει το τριπλό φονικό στη ναυτιλιακή στη Γλυφάδα, όταν ο 76χρονος που εργαζόταν χρόνια για την οικογένεια Καρνέση, πήρε την καραμπίνα, πήγε στα γραφεία σκόρπισε τον θάνατο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Οι σφαίρες χτύπησαν την 77χρονη ιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής εταιρείας Μαρία Καρνέση, τον 80χρονο διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Αντώνη Βλασάκη, που ήταν παντρεμένος με την αδελφή της Μαρίας Καρνέση, αλλά και ένας 75χρονος καπετάνιος, που εργαζόταν το τελευταίο διάστημα στο λογιστήριο.

Αυτή είναι η καραμπίνα του 76χρονου

Τα όπλα με τα οποία σκόρπισε το θάνατο ο Αιγύπτιος βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια και ελέγχονται από του αστυνομικούς. Χθες μάλιστα έγινε και έρευνα για το εάν για τα όπλα αυτά υπήρχε άδεια οπλοφορίας. Αποδείχθηκε ότι είναι δύο όπλα τα οποία είναι πάρα πολύ παλιά και τα οποία δεν ήταν δηλωμένα κάποιου.

Τι όπλισε το χέρι του 76χρονου

Οι αρχές, εξετάζουν τι όπλισε το χέρι του 76χρονου, ενώ αναμένουν τη συμβολή των εργαζόμενων της ναυτιλιακής εταιρείας, οι οποίοι πιθανόν να φωτίσουν τα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης.

Ο δράστης εργαζόταν στη ναυτιλιακή εταιρεία για δεκαετίες και είχε απολυθεί πριν από λίγο καιρό. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, σημείο – κλειδί πιθανόν να αποτελεί η έξωση από σπίτι το οποίο του είχε παραχωρήσει η εταιρεία. Σύμφωνα με το Mega, προσφάτως τον είχαν ενημερώσει ότι πρέπει να εγκαταλείψει το σπίτι που του είχε παραχωρήσει η οικογένεια για να μένει, στη Γλυφάδα, σε απόσταση πολύ κοντινή από το δικό της.

Το χρονικό

Όλα έγιναν στις 10:00 το πρωί της Δευτέρας, όταν έφτασε στο πάρκινγκ της εταιρείας και πάρκαρε το όχημά του. Στη συνέχεια ανέβηκε στο γραφείο της ιδιοκτήτριας και την παρακάλεσε να επιστρέψει πίσω στη δουλειά. Τότε έγινε έντονος τσακωμός ανάμεσα στους δύο, ενώ οι φωνές τους ακούστηκαν στα γραφεία της εταιρείας.

Στη συνέχεια αφού η ιδιοκτήτρια της εταιρείας έδιωξε τον 76χρονο, εκείνος κινήθηκε προς το γκαράζ. Εκεί συνάντησε έναν άνδρα από την ασφάλεια του κτιρίου όπου του ανέφερε ότι «θα σκοτώσω τα αφεντικά»

Στη συνέχεια, έβαλε την καραμπίνα σε μία σακούλα και κατευθύνθηκε προς τον ημιώροφο. Εκεί συνάντησε έναν συνάδελφό του, ο οποίος έκπληκτος τον ρώτησε τι κάνει εκεί με τον δράστη σύμφωνα με πληροφορίες να του λέει: «Ήρθα να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Τώρα θα δεις τι θα πάθουν. Θα τους σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω».

Ο ίδιος βρέθηκε στον ημιώροφο όπου και σκότωσε τον Αντώνη Βλασσάκη, μεγαλοστέλεχος της εταιρείας και γαμπρό της Μαρίας Καρνέση. Ο καπετάνιος Ηλίας Κουκουλάρης στην προσπάθειά του να βοηθήσει, μπήκε στη μέση και δευτερόλεπτα αργότερα έπεσε νεκρός από τα πυρά του 76χρονου.

Έπειτα, συνέχισε προς τον δεύτερο όροφο όπου βρίσκεται το γραφείο της ιδιοκτήτριας της ναυτιλιακής, Μαρίας Καρνέση. Σύμφωνα με πληροφορίες η πόρτα του γραφείου ήταν κλειδωμένη. Έτσι ο δράστης πυροβόλησε την πόρτα, εισέβαλε στο γραφείο και πυροβόλησε εξ επαφής τη γυναίκα στο κεφάλι.

Αφού εκτέλεσε τρεις ανθρώπους, κατευθύνθηκε και πάλι στο υπόγειο όπου και έδωσε τέλος στη ζωή του. Οι αστυνομικοί τον βρήκαν πεσμένο δίπλα στην καραμπίνα με την οποία αυτοκτόνησε.

Ο κύριος στόχος του 76χρόνου επιστάτη ήταν η Μαρία Καρνέση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, που μεταδίδει και την εξής συγκλονιστική στιγμή: Όταν έπεσαν οι πρώτοι πυροβολισμοί και άρχισαν οι υπάλληλοι να κατεβαίνουν από τους ορόφους της εταιρείας, το πτώμα του καπετάνιου, Ηλία Κουκουλάρη και του Αντώνη Βλασσάκη ήταν σε ορατό σημείο στον ημιώροφο.

Ο Ηλίας Κουκουλάρης, ο καπετάνιος, όταν πήγε να επιτεθεί ο δράστης στην Μαρία Καρνέση πήγε να τον αφοπλίσει και έτσι δέχθηκε τα δολοφονικά πυρά. Στη συνέχεια η Μαρία Καρνέση κλειδώθηκε στο γραφείο της και ο ένας από τους τέσσερις πυροβολισμούς που ακούστηκαν ήταν στην πόρτα του γραφείου για να εισβάλει ο δράστης.

Δείτε επίσης:

Έγκλημα στα Τέμπη: Μπάζωσαν τον χώρο αλλά κανείς δεν λέει ποιος έδωσε την εντολή

Αγρότες: Συναντούν τον Μητσοτάκη στο Μαξίμου – Χαμηλές προσδοκίες, έτοιμοι για κλιμάκωση

Γλυφάδα: Το κίνητρο του δράστη για το μακελειό αναζητούν οι Αρχές – Τα πρώτα στοιχεία (Video)

Γάζα: Προ των πυλών η χερσαία επίθεση στη Ράφα – Πιέσεις από Ισραήλ για εκτοπισμό αμάχων στα σύνορα

Το «ανθολόγιο» του Άρη Πορτοσάλτε

Κύρτσος: Η κυβέρνηση έχει μπλέξει το κράτος με το παρακράτος (Video)

Να µπει η εξοµολόγηση στο νέο καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ

Κυβέρνηση Μητσοτάκη: Ψέµα ότι οι µεγάλες εισφορές έχουν και καλές συντάξεις

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter