Το «ανθολόγιο» του Άρη Πορτοσάλτε

Το «ανθολόγιο» του Άρη Πορτοσάλτε

Το «ανθολόγιο» του Άρη Πορτοσάλτε

Βγήκε από τα ρούχα του ο Άρης Πορτοσάλτε για τους στίχους του τραγουδιού του Πάνου Βλάχου, που αναφέρουν μεταξύ άλλων: «μέσα σε ένα σάκο βάλτε, Άδωνη και Πορτοσάλτε». Δεν σηκώνει ούτε χιούμορ, ούτε σάτιρα στο «σπαθί» του ο διαγραμμένος από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ δημοσιογράφος – γνωστός για τα χαρτάκια με στημένες ερωτήσεις που παίρνει από τους καλεσμένους του – και δηλώνει αποφασισμένος να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

*** Ένας Άρης Πορτοσάλτε που έγραφε με ειρωνική και δεικτική διάθεση «τρελές σφαίρες Νο 3! Ξεκαρδιστική κωμωδία..», με αφορμή την απειλητική επιστολή και τις σφαίρες που είχε λάβει ο Νίκος Κοτζιάς, ήταν ηθοποιός.

*** Όταν ζήτησε συγγνώμη, σχεδόν πέντε χρόνια μετά, μάλλον ήταν αργά. Άλλωστε μπορεί και ο Πάνος Βλάχος να κάνει το ίδιο, ποιος ξέρει, το 2029.

*** Είναι ο ίδιος Άρης Πορτοσάλτε που έλεγε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης αποφυλακίστηκε με τον νόμο Παρασκευόπουλου, αλλά μετά από εξώδικα ζητούσε συγγνώμη.

*** Είναι ο ίδιος Άρης Πορτοσάλτε που αναρωτιόταν «τη ΔΙΑΣ τι τη θέλουμε; Να πίνει φραπέ;», με αφορμή τη δολοφονία 16χρονου Ρομά, ο οποίος προηγουμένως είχε βάλει βενζίνα, αξίας 20 ευρώ, χωρίς να πληρώσει.

*** Είναι ο ίδιος Άρης Πορτοσάλτε που έκανε ξεκάθαρο προεκλογικό αγώνα υπέρ της Νέας Δημοκρατίας, τρομοκρατώντας τους τηλεθεατές. «Αν δεν θέλει περιπέτειες ο κόσμος, να δώσει αυτοδυναμία 35-36%», έλεγε πέρυσι, τέτοια εποχή.

*** Είναι ο ίδιος Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος με αφορμή το εργασιακό νομοσχέδιο Γεωργιάδη έλεγε «θα γίνεται σπρωξίδι για το ποιος θα δουλέψει Κυριακή».

*** Είναι ο ίδιος Άρης Πορτοσάλτε που έλεγε ότι έπρεπε να γίνουν θυσία 57 άνθρωποι για να φτιαχτούν οι σιδηρόδρομοι.

*** Είναι ο ίδιος Άρης Πορτοσάλτε που όταν το Documento αποκάλυψε ότι εταιρείας ιδιοκτησίας του έκανε μπίζνες με το Δημόσιο, έλεγε: «Βάλτε μέσα τους παλιούς, που ήξεραν τα κόλπα και ήξεραν και να φυλαχτούν».

 

*** Είναι ο ίδιος Άρης Πορτοσάλτε που έλεγε ατημέλητους και αμόρφωτους τους 30.000 νέους που πήγαν στη συναυλία του Λεξ που έχει άθλιους στίχους. Κι αυτό γιατί είπαν το γνωστό σύνθημα κατά του Μητσοτάκη, το οποίο ακούστηκε σε δεκάδες συναυλίες το προπερασμένο και το περασμένο καλοκαίρι.

*** Είναι ο ίδιος Άρης Πορτοσάλτε που έλεγε στον δημοσιογράφο και μέλος της ΕΣΗΕΑ, Νίκο Σβέρκο: «Άντε και στο Γράμμο να κάνετε αντιπολίτευση, κι αν δεν σου αρκεί αυτό και στο Βίτσι».

*** Είναι ο ίδιος Άρης Πορτοσάλτε που πηγαίνει ανελλιπώς στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη.

*** Είναι ο ίδιος Άρης Πορτοσάλτε που έλεγε ότι βενζίνη δεν βάζει ο άνθρωπος των 500 ευρώ, αλλά μόνο οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας.

*** Είναι ο ίδιος Άρης Πορτοσάλτε που έλεγε, με αφορμή τον εγκλωβισμό εκατοντάδων οδηγών και μικρών παιδιών στην Εθνική, λόγω φωτιάς, ότι έπρεπε να έχουν μαζί τους νερό.

 

*** Είναι ο ίδιος Άρης Πορτοσάλτε που διέδιδε fake news για τον Ζακ Κωστόπουλο, με τον οποία να τον καταγγείλει δημόσια, με επιστολή της, η οικογένεια του θύματος.

*** Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του και υπηρετεί με συνέπεια και αγάπη αυτό που κάνει. Ισχύει το ίδιο και για τον Άρη Πορτοσάλτε και τη δημοσιογραφία; Ρωτήστε τους κοντινούς σας ανθρώπους να σας πουν…

Διαβάστε επίσης: Γλυφάδα: Αυτός είναι ο 76χρονος «Άρης», 36 χρόνια κοντά στην εφοπλιστική οικογένεια – Τους πυροβόλησε στο κεφάλι

Σφοδρή σύγκρουση Πολάκη – Γεωργιάδη για ΚΕΕΛΠΝΟ: «Είσαι διεφθαρμένος και… αρχειοθετημένος»

Έγκλημα στα Τέμπη: Εντολή για διενέργεια νέας πραγματογνωμοσύνης για το βενζόλιο

«Και α και ου» από τον… ΔΑΠίτη πρύτανη του ΑΠΘ που «αποθεώνει» τα ιδιωτικά πανεπιστήμια (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter