Μακελειό στο Μαυροβούνιο: Τουλάχιστον 11 νεκροί από πυρά ενόπλου

Μακελειό στο Μαυροβούνιο: Τουλάχιστον 11 νεκροί από πυρά ενόπλου

Τουλάχιστον έντεκα άνθρωποι έπεσαν νεκροί την Παρασκευή όταν άγνωστος άνοιξε πυρ στην πόλη Τσέτινα του Μαυροβουνίου σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας.

«Έντεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και έξι τραυματίσθηκαν, εκ των οποίων ένα μέλος της αστυνομίας», σύμφωνα με την δημόσια ραδιοφωνία τηλεόραση RTCG, που πρόσθεσε ότι ο δράστης περιλαμβάνεται στους νεκρούς.

Αστυνομικός που μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων επιβεβαίωσε τον αριθμό των νεκρών. Ο ιστότοπος Ιn4s ισχυρίζεται ότι δράστης της επίθεσης είναι 34χρονος κάτοικος της πόλης, ο οποίος άνοιξε πυρ εναντίον αρκετών ατόμων γύρω από το σπίτι του. Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες αιτία της συμπλοκής ήταν κάποια οικογενειακή διένεξη.

Όπως μεταδίδει το In4s, ένας αστυνομικός τραυματίσθηκε στο κεφάλι, αλλά είναι άγνωστο μέχρι στιγμής αν ο δράστης σκοτώθηκε κατά τη διένεξη ή αυτοκτόνησε.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πληροφορίες για τρεις βαριά τραυματίες που διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, όπως και ότι ο δράστης για αρκετή ώρα δεν άφηνε τα ασθενοφόρα να προσεγγίσουν τους τραυματίες.

Πηγή: AFP

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter