Μάνη: Επίθεση θαλάσσιας χελώνας σε γυναίκα που κολυμπούσε στο Λιμένι

Μάνη: Επίθεση θαλάσσιας χελώνας σε γυναίκα που κολυμπούσε στο Λιμένι
Screenshot

Μια απρόσμενη και επώδυνη συνάντηση με την άγρια φύση είχε μια λουόμενη στο Λιμένι της Λακωνίας.

Συγκεκριμένα η κυρία Ειρήνη Βυζιργιαννάκη, αναφέρει πως ενώ βρισκόταν μέσα στο νερό, σε κοντινή απόσταση από την ακτή δέχθηκε το δάγκωμα θαλάσσιας χελώνας.

Πανικοβλήθηκε και κάλεσε σε βοήθεια. Τρείς άνδρες που άκουσαν τις φωνές της έσπευσαν να την απελευθερώσουν από το στόμα της χελώνας, που την τραβούσε στον βυθό, σύμφωνα με το Ertnews.

Υπάρχει πινακίδα ενημερώνει τους λουόμενους στην συγκεκριμένη παραλία για την ύπαρξη χελωνών, αλλά οι περισσότεροι θεωρούν ότι δεν πρέπει να ενοχλούν τα ζώα και όχι ότι κινδυνεύουν από αυτά.

Στο κέντρο υγείας ενημερώθηκε ότι από το 2019 σημειώθηκαν περισσότερα από 200 περιστατικά επιθέσεων. Ένα ογκώδες ζώο, προκαλεί τρόμο και μπορεί μια από τις επιθέσεις να μην έχει καλή κατάληξη όπως με την κ. Βυζιργιαννάκη, αλλά από το σόκ να προκληθεί κάποιο δυστύχημα.

Η κολύμβηση σε μικρή απόσταση από την ακτή και η τεταμένη προσοχή εκ μέρους των λουομένων είναι οι βασικές συμβουλές των ειδικών για να αποφεύγονται παρόμοια συμβάντα, στην θάλασσα που είναι ένα άξενο περιβάλλον για τον άνθρωπο.

Διαβάστε επίσης:

Δάσος Περτουλίου: SOS για τις κατεστραμμένες πανεπιστημιακές υποδομές και την εκπαίδευση των φοιτητών

Ενδοοικογενειακή βία: 40χρονος παρέσυρε με αυτοκίνητο τη σύζυγό του, που οδηγούσε μηχανάκι

Al Jazeera: Επιβεβαιώνεται από τη Frontex το βίντεο με την κακοποίηση προσφύγων στην Κω

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter