Βουλή: «Μαντρώνει» τους βουλευτές του ο Μητσοτάκης – Ζητούν «κομματική πειθαρχία» για τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό! (Live)

Του ενός κακού μύρια έπονται και αν ξεπέρασε με σχετικά μικρές απώλειες τις μεγάλες προσδοκίες για την Συμφωνία των Πρεσπών και την «Βόρεια Μακεδονία» ο Κυριάκος Μητσοτάκης φοβάται σοβαρές διαφοροποιήσεις κατά την ψηφοφορία της τροπολογίας για το Ποδόσφαιρο.

Και μπορεί αρκετοί βουλευτές του να μην αμφισβητούν τους δεσμούς αίματος του Μεγάρου Μαξίμου με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, εφοπλιστή και υπόδικου Βαγγέλη Μαρινάκη, οι βουλευτές της Βόρειας Ελλάδας όμως είναι ανάστατοι γιατί βλέπουν μεγάλες απώλειες. 

Έτσι, αν και επισήμως δεν έχει τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας στην ονομαστική ψηφοφορία που θα γίνει το μεσημέρι της Τετάρτης, η διαγραφή του ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη από τη ΝΔ έχει δώσει το στίγμα του τι περιμένει ο πρόεδρος του κόμματος και ο πρωθυπουργός. 

Εξάλλου πολλοί βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος αισθάνονται απογοητευμένοι από τους απαράδεκτους και αδέξιους χειρισμούς από τους οποίους το κόμμα βγαίνει λαβωμένο τόσο για την εικόνα του αλαλούμ που δόθηκε προς τα έξω όσο και για τη δυσαρέσκεια μεταξύ των φιλάθλων και των δύο ομάδων, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ – και όχι μόνον.

Μια λύση βέβαια για τους βουλευτές είναι χαρτί γιατρού λόγω γρίπης…

Διαβάστε επίσης

Το μεσημέρι της Τετάρτης η ονομαστική ψηφοφορία για την τροπολογία Αυγενάκη

Παρακολουθείστε ζωντανά τη Βουλή: