Μαντσίνι: «Πρέπει να βάλουμε ένα τρόπαιο στη βιτρίνα μας»

Ο τεχνικός της Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Ελλάδα αναφέρθηκε στο μεγάλο του στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση ενός τροπαίου.

Ο Μαντσίνι ρωτήθηκε για τις σκέψεις του για το Μουντιάλ και είπε: «Τώρα κοιτάω το Euro, το Μουντιάλ θα το δούμε μετά. Θέλουμε να βάλουμε ένα τρόπαιο στη βιτρίνα μας. Λείπει αρκετό καιρό κάτι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός των Ιταλών:

Για το αν περίμενε πως θα πετύχει όσα πέτυχε στο διάστημα της παρουσίας του στο πάγκο της Ιταλίας: «Πρέπει πρώτα να κερδίσουμε αύριο. Δεν πίστευα μετά από 15 μήνες ότι θα φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Ποτέ δεν είχαμε τεράστιες δυσκολίες εκτός από τα 2-3 πρώτα ματς. Μετά έγινε ένα πολύ καλό γκρουπ και πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά».

Για τις σκέψεις του για το παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδας: «Η μοναδική μου αμφιβολία είναι αν θα παίξει ο Μπερναντέρσκι ή ο Μπαρέλα».

Για την ελληνική ομάδα: «Πιστεύω ότι οι αλλαγές της Ελλάδας μας φέρνουν απέναντι σε πιθανές εκπλήξεις. Είναι σημαντικό που θα λείπουν κάποιοι παίκτες γιατί δεν ξέρουμε τι πλάνο θα ακολουθήσουμε».

Ετικέτες