Μαραντόνα: Πένθιμη υπόκλιση από τον Μάτζικ Τζόνσον

Μαραντόνα: Πένθιμη υπόκλιση από τον Μάτζικ Τζόνσον

«Μία από τις πιο συναρπαστικές στιγμές της ζωής μου ήταν όταν συνάντησα _x000D_
τον Ντιέγκο Μαραντόνα», έγραψε ο περίφημος Μάτζικ Τζόνσον, προσθέτοντας _x000D_
τη φωνή του σε αυτές της παγκόσμιας αθλητικής κοινότητας.

Ο παλαίμαχος σούπερ σταρ των Λέικερς ανέβασε δύο παλαιές φωτογραφίες του με τον Μαραντόνα (από τότε που ο ίδιος έπαιζε ακόμη μπάσκετ) και αποχαιρέτησε τον εκλιπόντα: «Ο κόσμος έχασε έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που έζησαν ποτέ. Αναπαύσου εν ειρήνη φίλε μου. Προσεύχομαι για την οικογένειά σου».

Στη Νάπολι πολλοί φίλαθλοι μαζεύτηκαν και άναψαν κεριά μπροστά σε ένα γιγάντιο γκράφιτι με τη μορφή του Μαραντόνα, ενώ στην πατρίδα του την Αργεντινή, που ξυπνάει σοκαρισμένη, κηρύχθηκε τριήμερο πένθος. Ο αγώνας της παλιάς του ομάδας Μπόκα Τζούνιορς με την Ιντερνασιονάλ αναβλήθηκε.

Στους αποψινούς αγώνες του Champions League τηρείται ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ντιέγκο Μαραντόνα, η μορφή του οποίου προβλήθηκε στα μάτριξ στο Μενχενγκλάντμπαχ και αλλού.

«Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ», τιτίβισε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν Μονάχου. «Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ήταν ήρωας στην πατρίδα του την Αργεντινή, την οποία οδήγησε στην παγκόσμια δόξα, και παντοτινό είδωλο στη Νάπολι», δήλωσε, «σοκαρισμένος», ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσεφερίν. «Αιώνιες ευχαριστίες για όσα μας χάρισες», είπε ο Αργεντινός διεθνής Χαβιέρ Μασκεράνο. «Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που είδα ποτέ στα γήπεδα», υποκλίθηκε ο Πέτερ Σμάιχελ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter