Μαρέβα για κακοποιήσεις παιδιών: «Η σιωπή σπάει»… αλλά όχι η δική της για τους βιαστές της «δεξιάς πολυκατοικίας»

Μαρέβα για κακοποιήσεις παιδιών: «Η σιωπή σπάει»… αλλά όχι η δική της για τους βιαστές της «δεξιάς πολυκατοικίας»

Μπορεί η χώρα εδώ και μήνες να συγκλονίζεται από πρωτοφανείς υποθέσεις κακοποίησης, βιασμού και ασέλγειας ανηλίκων, ακόμα και μικρών παιδιών, με πρωταγωνιστές σε κάποιες περιπτώσεις ανθρώπους του στενού κυβερνητικού και νεοδημοκρατικού περιβάλλοντος, όπως ο Λιγνάδης ή ο Μίχος με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, αλλά η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη… σήμερα «ανακάλυψε»… «καταγγελίες και αποκαλύψεις που συγκλονίζουν»…

Έπρεπε να ξημερώσει η Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Κακοποίησης των Παιδιών να να συγκινηθεί η κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη και να σπάσει τη δική της σιωπή; Αλλά και πάλι γενικώς και αορίστως μίλησε. Και είδε ότι «η πολιτεία κινητοποιείται» παρά το γεγονός ότι πολλές από τις καταγγελίες γίνονταν και ξαναγίνονταν μέχρι να τις πάρουν στα σοβαρά στην ΕΛΑΣ και οι δικαστικές αρχές…. Όσο για την «τιμωρία των ενόχων», δε μας είπε για τον σκηνοθέτη που καταδικάστηκε σε 12 έτη φυλάκισης αλλά κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσά μας…

Διαβάστε επίσης – Κιβωτός του Κόσμου: «Με χτύπησε στέλεχος της δομής στα 13 μου για να παραδεχτώ ότι κάπνιζα»

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μαρέβας Μητσοτάκη:

«Η Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Κακοποίησης των Παιδιών πολιορκείται, φέτος, στη χώρα μας από καταγγελίες και αποκαλύψεις που συγκλονίζουν. Η σιωπή επιτέλους σπάει. Η Πολιτεία κινητοποιείται. Δράματα που άλλοτε έμεναν στα σκοτεινά υπόγεια της κοινωνίας τώρα έρχονται στο φως της Δικαιοσύνης.

Το οργανωμένο κράτος οφείλει να προσαρμόσει ανάλογα τις δράσεις του. Στον τομέα της πρόληψης, σε εκείνον της τιμωρίας των ενόχων, αλλά κυρίως στο πεδίο της προστασίας των παιδιών που συχνά γίνονται θύματα για δεύτερη φορά.

Μερίδιο, όμως, στην προσπάθεια αυτή έχει και η κοινωνία. Αναβαθμίζοντας ο κάθε πολίτης τον ρόλο της οικογένειας. Μεγαλώνοντας με αλήθεια και αγάπη τα παιδιά μας. Αγρυπνώντας στον κύκλο μας. Και αντιμετωπίζοντας το κάθε κορίτσι και αγόρι γύρω μας, σαν δικό μας. Γιατί δικά μας παιδιά είναι όλα τα παιδιά της χώρας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter