Μαρία Σπυράκη: «Ευχαρίστως αποδέχομαι την άρση της ασυλίας μου»

Μαρία Σπυράκη: «Ευχαρίστως αποδέχομαι την άρση της ασυλίας μου»

Η πρώτη αντίδραση της ευρωβουλευτή της ΝΔ, Μαρίας Σπυράκη ήρθε λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση του αιτήματος της Ευρωπαίας Εισαγγελέα για άρση της ασυλίας της, όπως επίσης και της Εύας Καϊλή.

Η Μαρία Σπυράκη δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι αποδέχεται ευχαρίστως το αίτημα της άρσης της ασυλίας της «προκειμένου να διαφανεί ότι δεν έχω ούτε ένα ευρώ οικονομική διαφορά με το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο».

«Δεν έχω καμία σχέση με το Qatargate, δεν έχω καμία σχέση με οποιαδήποτε άλλη υπόθεση», δήλωσε η ευρωβουλευτής της ΝΔ, σημειώνοντας ότι η υπόθεση για την οποία έγινε αίτημα ώστε να ερευνηθεί «αφορά το επίδομα πρώην συνεργάτη μου που αντιμετώπισε σοβαρό προσωπικό πρόβλημα και είχε ορισμένες απουσίες από τον χώρο συνεδριάσεων».

Η δήλωση της Μαρίας Σπυράκη

«Ευχαρίστως αποδέχομαι το αίτημα άρσης της ασυλίας μου προκειμένου να διαφανεί ότι δεν έχω ούτε ένα ευρώ οικονομική διαφορά με το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Το θέμα αφορά το επίδομα αλλοδαπής πρώην συνεργάτη μου ο οποίος αντιμετώπισε σοβαρό προσωπικό πρόβλημα και είχε ορισμενες απουσίες από το χώρο συνεδριάσεων του ευρωπαικου κοινοβουλιου. Δεν εχω καμια σχεση με το qatargate, δεν έχω καμία σχέση με οποιαδήποτε άλλη υποθεση».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter