Μάριος Κάτσης: Καταγγελία για ψηφοθηρική χρήση των emails του Ιατρικού Συλλόγου σε στιλ Ασημακοπούλου

Μάριος Κάτσης: Καταγγελία για ψηφοθηρική χρήση των emails του Ιατρικού Συλλόγου σε στιλ Ασημακοπούλου
EUROKINISSI

«Μυαλό δεν βάζουν στη Νέα Δημοκρατία», γράφει ο Μάριος Κάτσης σε ανάρτησή του στο Χ. Και πραγματικά, είναι εντυπωσιακό ότι μια μέρα μετά τα πρόστιμα που έριξε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων στην Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου και στο υπουργείο Εσωτερικών για τη διαρροή και τη χρήση των emails, «ο υποψήφιος ευρωβουλευτής κ. Αθανάσιος Εξαδάκτυλος και πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου στέλνει email σε γιατρούς για την προεκλογική του εκστρατεία από το email του συλλόγου!»

«Καλά που δεν σέβονται το κράτος δικαίου και τους θεσμούς όπως ο ΠΙΣ και συμπεριφέρονται σαν νόμιμοι ιδιοκτήτες τους. Εδώ προκύπτουν ερωτήματα: Που βρήκε τα email των γιατρών και τους στέλνει προπαγανδιστικό υλικό; Έχουμε ζήτημα παραβίασης του GDPR? Πόσα #Ασημακοπούλου_gate έχει ο κ.Μητσοτάκης στις τάξεις του; Σε πόσους άλλους γιατρούς έχει πάει το email;», ρωτάει ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

«Μας φέσωσαν 400χιλ€ πρόστιμο στους πολίτες για να μη μάθουμε τους υπευθύνους. Τώρα εκμεταλλεύονται και θεσμούς όπως ο Π.Ι.Σ. για ψηφαλάκια!», καταλήγει.

Διαβάστε επίσης:

Σκάνδαλο υποκλοπών: Δύο αποφάσεις του ΕΔΔΑ δείχνουν το δρόμο για καταδίκη της Ελλάδας εξαιτίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ απαντάει ο Κασσελάκης στην κυβέρνηση για την ακρίβεια (Video)

Ευρωεκλογές 2024: Το ΠΑΣΟΚ αμφισβητεί την εκλογική διαδικασία, εάν δεν παραιτηθεί η Κεραμέως

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter