Μάρτινς: Εγιναν πολλά λάθη

Παιχνίδι λαθών χαρακτήρισε το ντέρμπι της Τούμπας ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε ότι ο δυνατός άνεμος επηρέασε τις προσπάθειες και των δύο ομάδων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

-Για το παιχνίδι: «Είναι ένας βαθμός που πρέπει να δεχθούμε. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν η ομάδα με τις ευκαιρίες. Ήταν ένα ματς με πολλά λάθη και όχι καλά παιγμένο. Τα λάθη ήταν αναπόφευκτα και για τις 2 ομάδες και λόγω του ισχυρού ανέμου. Ο αντίπαλος μας ανάγκασε σε λάθη, όπως και εμείς τον αναγκάσαμε σε λάθη. Παίξαμε με ισορροπία και επαναλαμβάνω τα λάθη ήταν αρκετά»

-Για τις στατικές φάσεις: «Σήμερα τα λάθη ήταν πολλά και από τον αέρα, ήταν πολύ δυνατός ο άνεμος. Γι’ αυτό και οι στατικές φάσεις ήταν πολλές και από τις δύο ομάδες».

“Πολύ καλή ομάδα”

O Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ από την πλευρά του δήλωσε:

Για το αποτέλεσμα: «Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε, είμαστε απογοητευμένοι γιατί στόχος μας ήταν η νίκη, αλλά δυσκολευτήκαμε. Είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, στη συνέχεια δεχτήκαμε γκολ, ισοφαρίσαμε και κυνηγήσαμε το δεύτερο γκολ μέχρι το τέλος όμως δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

-Για τις δυσκολίες που προκάλεσε ο ΠΑΟΚ: «Δεχτήκαμε πρώτοι γκολ, ο αντίπαλος προσπάθησε να εκμεταλλευτεί μακρινές μπαλιές και τα άκρα, γενικά μας έφερε δυσκολίες».

-Για τις δυσκολίες στο ψηλό παιχνίδι: «Ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι ο αντίπαλος μας προκάλεσε δυσκολίες, παίζαμε με μία πολύ καλή ομάδα, ίσως μας δυσκόλεψε και ο άνεμος σε πολλά σημεία του παιχνιδιού».

-Για την πρώτη του εβδομάδα στον Ολυμπιακό: «Είχα και άλλες δύσκολες εβδομάδες στην καριέρα μου, πρέπει να προσαρμοστούμε, κάθε τρεις μέρες πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να τους κερδίσουμε όλους».