Γιούργκεν Κλοπ: Πήρε θέση μετά το Άστον Βίλα – Ολυμπιακός – Η συμβουλή που έδωσε στους Άγγλους

Γιούργκεν Κλοπ: Πήρε θέση μετά το Άστον Βίλα – Ολυμπιακός – Η συμβουλή που έδωσε στους Άγγλους

Θέση πήρε ο Γιούργκεν Κλοπ με αφορμή την ήττα της Άστον Βίλα από τον Ολυμπιακό, αποτέλεσμα που φέρνει την ελληνική ομάδα κοντά στην πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ κάλεσε τους ιθύνοντες του αγγλικού ποδοσφαίρου να αναλογιστούν εάν θα πρέπει να μειωθεί η συχνότητα των παιχνιδιών, καθώς είναι πολύ πιθανό μετά και το αποτέλεσμα στο Villa Park να μην προκριθεί καμία ομάδα από το νησί σε ευρωπαϊκό τελικό.

«Η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, δεν είναι υπερεκτιμημένο, οι παίκτες καταπονημένοι. Κάποιος πρέπει να βοηθήσει τον κόσμο, κόψτε ένα παιχνίδι», σημείωσε.

«Πρέπει να γίνεις ξανά μέρος του ποδοσφαίρου και όχι να «στίβεις» τους ποδοσφαιριστές.  Αυτή είναι μια συμβουλή που μπορεί να δώσει ένας μεγάλος άνθρωπος που αποχωρεί. Οι άνθρωποι μπορούν να επιβιώσουν και χωρίς συνεχόμενα παιχνίδια κάθε εβδομάδα», συμπλήρωσε ο Γερμανός κόουτς, ο οποίος θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν.

Η δήλωση του Γιούργκεν Κλοπ

«Βλέποντας την Άστον Βίλα να χάνει χθες το βράδυ σημαίνει ότι καμία αγγλική ομάδα δεν θα είναι σε ευρωπαϊκό τελικό. Θα πρέπει να αναρωτηθούμε, μήπως μειώνουμε την ένταση για των ποδοσφαιριστών; «Αν καμία αγγλική ομάδα δεν είναι σε ευρωπαϊκό τελικό, έχουμε αποτύχει; Η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, δεν είναι υπερεκτιμημένο, οι παίκτες καταπονημένοι. Κάποιος πρέπει να βοηθήσει τον κόσμο, κόψτε ένα παιχνίδι.

Δύο έξτρα παιχνίδια στο Champions League τη νέα σεζόν, γίνεται να αφαιρεθεί ο επαναληπτικός από τους ημιτελικούς του League Cup. Είχα μια συζήτηση με το TNT – μια τηλεοπτική εκπομπή που δεν θα παρακολουθήσω ποτέ ξανά – και μου είπαν ότι μας πληρώνουν για να παίζουμε ωστόσο δεν συμφωνώ, το ποδόσφαιρο τους πληρώνει για να δουλεύουν.

Πρέπει να γίνεις ξανά μέρος του ποδοσφαίρου και όχι να «στίβεις» τους ποδοσφαιριστές.  Αυτή είναι μια συμβουλή που μπορεί να δώσει ένας μεγάλος άνθρωπος που αποχωρεί. Οι άνθρωποι μπορούν να επιβιώσουν και χωρίς συνεχόμενα παιχνίδια κάθε εβδομάδα».

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: «Σπάει» τα κοντέρ ο Ελ Κααμπί – Έφτασε τα 13 γκολ στην Ευρώπη (Videos)

«Ο Ολυμπιακός σόκαρε την Άστον Βίλα» – Τα διεθνή ΜΜΕ αποθεώνουν Ελ Κααμπί και Μεντιλίμπαρ

Βαθμολογία UEFA: Πόσο απέχει πλέον η 15η θέση – Τα νέα δεδομένα μετά το σπουδαίο «διπλό» του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός: «Φέρτε μας το ευρωπαϊκό» – Αποθεωτική υποδοχή της αποστολής στο αεροδρόμιο (Photos)

Αστον Βίλα – Ολυμπιακός 2-4: Γράφει θρυλική ιστορία και βρίσκεται με το ένα πόδι στον τελικό της Conference League

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter