Μαρτίνς: «Μου άρεσε η ωριμότητα που αντιμετωπίσαμε το ντέρμπι»

Μαρτίνς: «Μου άρεσε η ωριμότητα που αντιμετωπίσαμε το ντέρμπι»

Ο Πέδρο Μαρτίνς χαρακτήρισε δίκαια τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ με 3-0 και δεν παρέλειψε να ευχηθεί να επιστρέψει γρήγορα ο Ομάρ Ελαμπντελαουί στα γήπεδα.

Για το τι του άρεσε στην εικόνα των παικτών του ο Μαρτίνς δήλωσε: «Μου άρεσε η ωριμότητα που αντιμετωπίσαμε το ντέρμπι. Απαιτούσε εξυπνάδα και ξέραμε να το διαχειριστούμε. Όποτε χρειάστηκε να επιταχύνουμε το κάναμε. Είμαστε δίκαιοι νικητές του αγώνα. Η ΑΕΚ μας απείλησε δύο φορές, όμως ξέραμε πώς να διαχειριστούμε το παιχνίδι και το κάναμε δείχνοντας ωριμότητα».

Για τη διαφορά βαθμών από τους διώκτες του είπε: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. τα παιχνίδια θα τα αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Δεν κοιτάμε τη βαθμολογία γιατί το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος. Εμείς θα πρέπει να συγκεντρώνουμε βαθμούς σαν να μην είμαστε πρώτοι».

Για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί: «Η σκέψη μας είναι μαζί του. Ευχόμαστε να επιστρέψει γρήγορα και να παίξει. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και αρχηγός. Του ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να επιστρέψει γρήγορα στα γήπεδα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter