ΜΑΤ στη Λάρισα, η… λύση για τις πλημμύρες από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

ΜΑΤ στη Λάρισα, η… λύση για τις πλημμύρες από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Τα ΜΑΤ απέναντι σε πλημμυροπαθείς έβαλε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, που για κάθε πρόβλημα, όπως μας έχει συνηθίσει, χρησιμοποιεί Αστυνομία. Μετά τις πυρκαγιές, όπου ακόμη και όχημα καταστολής διαδηλώσεων χρησιμοποιήθηκε ως πυροσβεστικό επειδή έβγαζε εντυπωσιακές φωτογραφίες, τώρα ξανά αστυνομία απέναντι σε οργισμένους κάτοικους της Λάρισας που διαμαρτυρήθηκαν.

Διμοιρίες των ΜΑΤ και αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο κτίριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας απέναντι στο λαό της πόλης που εκφράζει την οργή του για τα όσα ζει αυτές τις μέρες, γράφει το 902.gr που έχει και το αντίστοιχο βίντεο.

«Βούλιαξε η Λάρισα μέσα στη βροχή, και φέρανε τα ΜΑΤ για καταστολή» και «Αυτοί μετράνε κέρδη και ζημιές εμείς μετράμε ανθρώπινες ζωές» φωνάζουν οι διαδηλωτές.

Συγκεντρωμένοι, συνδικαλιστές και εκπρόσωποι μαζικών φορέων ζήτησαν να δουν τον περιφερειάρχη και τους αρμόδιους και τα ΜΑΤ τους εμπόδισαν.

Μάλιστα τα ΜΑΤ έφτασαν στο σημείο να απαγορέψουν την είσοδο στο κτίριο της Περιφέρειας στον Ζήση Γκαραλιάκο, περιφερειακό σύμβουλο Θεσσαλίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και αναπληρωματικό μέλος της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter