Μεντιλίμπαρ: «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό – Πίστεψα στις δυνατότητες της ομάδας»

Μεντιλίμπαρ: «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό – Πίστεψα στις δυνατότητες της ομάδας»

Σε πελάγη ευτυχίας ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League. Ο Βάσκος τεχνικός ευχαρίστησε τους «ερυθρόλευκους» για την ευκαιρία που του έδωσαν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, σημειώνοντας ότι πίστευε πολύ στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου

«Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι να πω. Ακόμα και μετά το 2-0 είχαμε την αγωνία μας. Έπειτα αρχίσαμε να χαιρόμαστε για τον κόσμο στο γήπεδο, για αυτόν που πανηγυρίζει στους δρόμους, για τους παίκτες μας. Είναι μια τεράστια χαρά κυρίως για τον κόσμο του Ολυμπιακού».

Για την πρόκριση: «Πίστευα στην ομάδα. Ήξερα τις δυνατότητές μας και ότι μπορέσαμε να νικήσουμε και τα δύο παιχνίδια. Η Άστον Βίλα ήταν μια ομάδα που μας ταίριαζε. Υπέφερα στον πάγκο, αλλά πίστευα στην ομάδα και το ίδιο έκαναν και οι παίκτες μας».

Για το αν περίμενε αυτή την επιτυχία όταν ερχόταν στον Ολυμπιακό: «Δεν το περίμενα, δεν ήξερα το ελληνικό πρωτάθλημα, προσπαθούσα να μαζέψω πληροφορίες. Πίστεψα στις δυνατότητες μας και ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και να πάμε καλά στην Ευρώπη. Δουλέψαμε καλά, κάναμε καλά παιχνίδια και μας αξίζει που βρισκόμαστε εδώ. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό που μου έδωσε την ευκαιρία να βρίσκομαι εδώ».

Για το αν εισπράττει την αγάπη του κόσμου: «Πάντα πριν το ματς βγαίνω στον αγωνιστικό χώρο και κάνω έναν περίπατο. Έχω νιώσει την αγάπη και την αποδοχή της καλής δουλειάς που κάνουμε. Νιώθω λίγο αμήχανα γιατί δεν θέλω να φανεί ότι το κάνω για την αποθέωση. Ευχαριστώ για την αγάπη που δίνει ο κόσμος».

Για το αν θα καταφέρει να κατακτήσει το τρόπαιο: «Το ελπίζω. Θα προσπαθήσουμε. Θα μελετήσουμε πολύ τη Φιορεντίνα. Την είδαμε με την Μπριζ. Είναι μια ικανή ομάδα και ελπίζω να καταφέρουμε να ανταποκριθούμε».

Διαβάστε επίσης:

Φορτούνης: «Πάμε να το σηκώσουμε»

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Ερυθρόλευκο πάρτι στο Καραϊσκάκη – Στον τελικο του Conference League η ομάδα του Μεντιλίμπαρ!

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: «Πάρτι» στο Πασαλιμάνι – Ξέφρενοι πανηγυρισμοί για την ιστορική πρόκριση στον τελικό (Videos)

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Τα δύο ιστορικά γκολ του Ελ Κααμπί που έστειλαν τους «ερυθρόλευκους» στον τελικό (Videos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter