Δωρεάν Μαθήματα

Μαθήματα Ασφαλούς Οδήγησης KTM

Θέλοντας οι πελάτες της να βιώσουν την εμπειρία των “Ready To Race” μοτοσυκλετών της με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, η KTM South East Europe προσφέρει δύο κύκλους δωρεάν μαθημάτων ασφαλούς οδήγησης στους ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών ΚΤΜ.

Σε συνεργασία με το Riding School του Θανάση Χούντρα, την παλαιότερη εν ενεργεία σχολή ασφαλούς οδήγησης μοτοσυκλετών στην Ελλάδα, δίνεται η δυνατότητα σε πενήντα κάτοχους μοτοσυκλετών street ΚΤΜ να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα δύο επιπέδων.

Το πρώτο μάθημα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στο Καπανδρίτι Αττικής και περιλαμβάνει το επίπεδο «Riding A». Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε δύο γκρουπ με βάση την ώρα του μαθήματος (πρωινό γκρουπ: 08:00 - 12:00 / μεσημεριανό γκρουπ: 13.00 - 17:00). Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Διατηρώντας τον αφιλοκερδή σκοπό της συγκεκριμένης παροχής και θέλοντας να διασφαλίσει πως κανένα ‘θρανίο’ δε θα μείνει κενό από βιαστικές συμμετοχές χωρίς ανταπόκριση, η ΚΤΜ SEE Α.Ε. θέτει ως μοναδική προϋπόθεση για τη συμμετοχή στα μαθήματα την κατάθεση του συμβολικού ποσού των €10,- στον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό “To Χαμόγελο του Παιδιού” με αιτιολογία KTM Μαθήματα Ασφαλούς Οδήγησης. Κάθε αίτηση για να γίνει δεκτή θα πρέπει να συνοδεύεται από την αντίστοιχη απόδειξη κατάθεσης.

Για τη συμμετοχή στα μαθήματα ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να προσέλθει με τη δική του μοτοσυκλέτα και να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης της αντίστοιχης κατηγορίας. Απαραίτητος επίσης είναι ο πλήρης προστατευτικός εξοπλισμός (κράνος, μπουφάν, γάντια, παντελόνι, μπότες/μποτάκια κλπ).

Η ΚΤΜ S.E.E. εμπιστεύεται τo Riding School, τη μοναδική ολοκληρωμένη σχολή Ασφαλούς Οδήγησης Μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα για κάθε οδηγό, ανεξαρτήτως εμπειρίας, ηλικίας, φύλου και κατηγορίας. Με συνεχή λειτουργία και εμπειρία δύο δεκαετιών το Riding School διοργανώνει εξειδικευμένες ημερίδες ώστε να καλύπτει το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στην γνώση της χρήσης μοτοσυκλέτας και την οδήγησής της. Περισσότερες πληροφορίες για το Riding School μπορείτε να βρείτε εδώ: www.motorcycleridingacademy.com

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός ‘To Χαμόγελο του Παιδιού’ δε χρειάζεται συστάσεις. Λειτουργεί ήδη 22 χρόνια πανελλαδικώς με δράσεις πρόληψης και θεραπείας για το χαμόγελο κάθε παιδιού. Περισσότερες πληροφορίες για το έργο του οργανισμού καθώς και για τους τραπεζικούς λογαριασμούς του οργανισμού στους οποίους θα πρέπει να γίνει η κατάθεση των 10€ μπορείτε να βρείτε εδώ: www.hamogelo.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.