Μαξίμου: Οι εκλογές θα είναι λύτρωση γιατί θα απαλλαγούμε από τον κ. Μητσοτάκη

Μαξίμου: Οι εκλογές θα είναι λύτρωση γιατί θα απαλλαγούμε από τον κ. Μητσοτάκη

Καυστικό ήταν το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού στις δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη για εκλογές. Αντιδράσεις και στο Κίνημα Αλλαγής για τη θέση της Φώφης Γεννηματά για εκλογές. 

«Πράγματι, οι εκλογές, όταν γίνουν, θα είναι λύτρωση. Και για τη χώρα και για τη Ν.Δ. Και οι δύο θα απαλλαγούν οριστικά από τον κ. Μητσοτάκη», είναι η απάντηση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού στις δηλώσεις Μητσοτάκη

Νωρίτερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης ότι οι εκλογές σήμερα θα είναι λύτρωση για τη χώρα, εκφράζοντας την ικανοποίησή του γιατί κι άλλες πολιτικές δυνάμεις υιοθετούν το αίτημα των πρόωρων εκλογών.

Στα αχνάρια του Κυριάκου Μητσοτάκη και η Φώφη Γεννηματά, επιμένει σε εκλογές αν και υπάρχουν ενστάσεις

«Όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Όλοι όσοι έχουν διαχειριστεί μνημόνια και έχουν αναλάβει δεσμεύσεις, θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους την επόμενη μέρα των εκλογών για την έξοδο της χώρας από την κρίση» επανέλαβε σήμερα η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

Η ίδια εξηγήσει επιδιώκει με την κίνησή της για την οποία εκφράστηκαν ήδη αντιδράσεις, πέραν του Γιάννη Πρετεντέρη ο οποίος συμφώνησε με το αίτημά της.

Ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης, μιλώντας στο πρωί στην ΕΡΤ για την πρόταση Γεννηματά για πρόωρες εκλογές εξέφρασε την έντονη διαφωνία του και όχι μόνον!

Επεσήμανε μάλιστα ότι δεν είναι εθνικά επωφελές να σηκώνουμε ζητήματα εκλογών σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία όπου είναι ανοικτά πάρα πολλά ζητήματα. Όπως αναφέρει μάλιστα η αντίληψή του είναι πως δεν είχε προηγηθεί καμία συζήτηση στο αρμόδιο όργανο. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter