Μαύρη μέρα: Ο Άδωνης σταματά τις τηλεπωλήσεις

Μαύρη μέρα: Ο Άδωνης σταματά τις τηλεπωλήσεις

Τηλεπωλήσεις τέλος για τον κύριο Αντιπρόεδρο, Άδωνη Γεωργιάδη. 

Το ανακοίνωσε ο ίδιος στην σημερινή του εκπομπή στο Kontra Channel φρόντισε να ενημερώσει και μέσω Twitter το κοινό του.

 Μάλιστα με ανάρτησή του στο Twitter νωρίτερα είχε προαναγγείλει  την “σημαντική” αυτή ανακοίνωση. Πολύ πιθανόν κάποιος να του τράβηξε λίγο και το αυτί από την πλευρά της οδού Πειραιώς γιατί το θέμα είχε πια ξεφύγει. Δεν το λέμε εμείς, οι κακές γλώσσες το λένε.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε κορυφωθεί η κριτική στον αντιπρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έφτασε στο σημείο μετά τα βιβλία να πουλάει “θαυματουργά” γιλέκα. Αναγκάστηκε μάλιστα με μια μακροσκελή ανακοίνωση στο αγαπημένο του Facebook να απολογηθεί, στο γνωστό πάντα ύφος για τα συγκεκριμένα γιλέκα. Δείτε τι έγραψε:

https://www.facebook.com/adonisgeorgiadi/posts/1902750576431819

Περί Nanobionic και της εκπομπής μου

Στην αρχή είπα να μην μιλήσω καθόλου για αυτό το θέμα κυρίως διότι ήμουν βέβαιος …

Posted by Άδωνις Γεωργιάδης – Adonis Georgiadis on Dienstag, 14. November 2017

Και μετά ήρθε η τραγωδία στην Μάνδρα. Ο Άδωνης, στρατιώτης στο καθήκον απέναντι στο κοινό και στις τηλεπωλήσεις του πάλι μέσω Tweet μας “απείλησε” με λιγότερες πωλήσεις και περισσότερο σχολιασμό.

Πλέον ο Άδωνης, ο εκλεκτός αντιπρόεδρος του Κυριάκου Μητσοτάκη, άνεργος τηλεπωλητής (και χωρίς αποζημιώση αφού παραιτήθηκε) θα πουλάει μόνο τις ακροδεξιές του ιδεοληψίες! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter