Μαυροκεφαλίδης: Στην Ελλάδα χρειαζόμαστε μία ατομική βόμβα να εξαφανίσει ό,τι υπάρχει

Μαυροκεφαλίδης: Στην Ελλάδα χρειαζόμαστε μία ατομική βόμβα να εξαφανίσει ό,τι υπάρχει

Δίχως αμφιβολία αποτελεί μία από τις πιο σπουδαίες μεταγραφές στην ιστορία της Α2 κατηγορίας στο μπάσκετ. Ίσως την πλέον ηχηρή.

Ο λόγος φυσικά για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη ο οποίος πήγε στη Νίκαια στα μισά της περασμένης σεζόν, πήρε από το «χέρι» την ομάδα του Ιωνικού με άξιους συνοδοιπόρους τον Φώτη Βασιλόπουλο και τον Βαγγέλη Καράμπουλα και, έφτασαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος που σηματοδότησε την επιστροφή των «κυανόλευκων» στη μεγάλη κατηγορία μετά από 32 ολόκληρα χρόνια.

Δείτε επίσης: Φώτης Βασιλόπουλος: Είμαι ευτυχισμένος στον Ιωνικό, οι συνθήκες είναι ιδανικές (Photos)

Στο διάβα της η ομάδα του Ιωνικού Νίκαιας «σάρωσε» κάθε αντίπαλο τρελαίνοντας τη στατιστική και τις «κατοστάρες» να πέφτουν «βροχή» στο κλειστό του Πλάτωνα τα απογεύματα του Σαββάτου. Αποκορύφωμα ήταν οι 197 πόντοι που πέτυχε η ομάδα του Νίκου Βετούλα στο ματς με τον ουραγό της βαθμολογίας, Εθνικό, καταρρίπτοντας το ρεκόρ των 164 πόντων που κατείχε, μέχρι εκείνη τη στιγμή, ο Φάρος Κερατσινίου.

Δείτε επίσης: Λουκάς Μαυροκεφαλίδης: «Γιαννάκης στην Εθνική, γράψ’ το με κεφαλαία»

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Το βιογραφικό του μιλά από μόνο του. ΠΑΟΚ, Βίρτους Ρόμα, Βαλένθια, Ολυμπιακός, Μαρούσι, Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Qingdao Eagles (Κίνα), Λιέτουβος Ρίτας (Λιθουανία) και Ιωνικός. Πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό. Κύπελλα με τους «πράσινους» αλλά και με τον Ολυμπιακό, προσωπικές διακρίσεις και μέλος της Εθνικής ομάδας μπάσκετ για αρκετά χρόνια.

Ο 34χρονος power forward/center άνοιξε τα χαρτιά του στο Documentonews.gr και μοιράστηκε τις εμπειρίες του από την Ελλάδα, την Ευρώπη, την Κίνα αλλά και τις ΗΠΑ. Όσον αφορά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και την κόντρα μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, ήταν αρκετά καυστικός λέγοντας πως «στην Ελλάδα χρειαζόμαστε μία ατομική βόμβα να εξαφανίσει ό,τι υπάρχει».

Ακόμα, εξέφρασε την ελπίδα του να κλείσει την καριέρα του στον Ιωνικό, έβγαλε το… καπέλο στους οπαδούς της ομάδας της Νίκαιας (Rangers), ενώ μοιράστηκε τις στιγμές που έζησε στη Μινεσότα, πλάι στον πάλαι ποτέ MVP του NBA, Kevin Garnett, και τα… όχι και τόσο πετυχημένα αστεία του.

Λουκά, έχοντας παίξει σε πολλές χώρες του κόσμου, ποιες είναι οι πολιτισμικές και μπασκετικές διαφορές που εντοπίζεις εν συγκρίσει με την Ελλάδα;

Στην Ελλάδα είμαστε σε πολύ υψηλό επίπεδο μπασκετικά. Οι φίλαθλοι, οι παίκτες και οι ομάδες. Ωστόσο είμαστε πολύ πίσω στο επίπεδο του μπασκετικού πολιτισμού. Η χειρότερη χώρα που έχω ζήσει. Η κατάσταση είναι τραγελαφική. Βλέπουμε και τις τελευταίες ημέρες τι γίνεται. Βλέπουμε τη διαμάχη μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Μία διαμάχη που έχει φτάσει έως και τους διαιτητές. Σε αυτό το κομμάτι είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Νομίζω ότι δεν υπάρχει γιατρειά. Μόνο αν πέσει μία βόμβα και να εξαφανιστούν όλα και να ξαναγεννηθεί αυτό το κομμάτι. Είμαστε έτη φωτός πίσω.

Ας πούμε Ισπανία, Ιταλία, Λιθουανία, που έχω παίξει, μπορούν να κάτσουν οι φίλαθλοι της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα και να δουν το παιχνίδι μαζί. Στην Ιταλία το ίδιο. Στη Λιθουανία οι φίλαθλοι κάθονταν μαζί στους τελικούς. Στην Ελλάδα χρειαζόμαστε μία ατομική βόμβα να εξαφανιστεί ό,τι υπάρχει.

Τι μπορούμε να κάνουμε πρακτικά για να βελτιώσουμε το προϊόν μας;

Να έρθουν καινούριοι άνθρωποι, με καινούριες ιδέες. Και στην Ομοσπονδία. Η διοίκηση δεν ξέρω και εγώ πόσα χρόνια έχει κλείσει. Να έρθουν άνθρωποι με νέες ιδέες, που πάλι θα είναι δύσκολο.

Πώς αντιλαμβάνεσαι τις τελευταίες εξελίξεις με την άρνηση του Ολυμπιακού να δεχτεί Έλληνες διαιτητές;

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι δύο τεράστιοι σύλλογοι. Είναι η μέρα με τη νύχτα εν συγκρίσει με όλους τους υπόλοιπους. Και από πλευράς οικονομικών μεγεθών αλλά και φιλάθλων. Κάνουν πολύ κακό και στους δύο. Μακάρι να βρεθεί λύση.

Τι θα σήμαινε για το ελληνικό μπάσκετ αν ο Ολυμπιακός μεταπηδούσε στην Αδριατική λίγκα;

Θα είναι καταστροφικό εμπορικά, τηλεοπτικά για τις υπόλοιπες ομάδες. Για να μιλάμε ξεκάθαρα δεν ξέρω ακριβώς τι ζημιά θα επιφέρει. Το πρωτάθλημα θα έχει μικρότερο ενδιαφέρον. Το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός είναι ίσως το καλύτερο ντέρμπι στην Ευρώπη. Μπασκετικά. Οπότε θα είναι πάρα πολύ κακό. Μπορεί να αναγεννηθεί κάποια άλλη ομάδα; Να γίνει η ΑΕΚ πιο δυνατή ή ο ΠΑΟΚ;

Αν και έχεις παίξει σε ΠΑΟΚ, Ρόμα, Βαλένθια, Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Μπαρτσελόνα, Λιθουανία, Κίνα τι ήταν αυτό που σε έκανε να πεις το «ναι» στον Τσάπα;

Πήγαμε για καφέ μαζί με τον Βαγγέλη Τσάπα, χωρίς να θέλω, γιατί στην αρχή νόμιζα πως δεν υπάρχει λόγος. Τελικά, συμφώνησα με τον μάνατζέρ μου να πάμε. Ένας καφές είναι, δε χάνουμε και τίποτα, σκέφτηκα. Και εκεί ο Τσάπας με έπεισε με τον τρόπο με τον οποίο μου μίλησε. Είναι ξεκάθαρος σε αυτά που λέει. Έχει τον τρόπο του. Έπαιξε ρόλο ότι κανένας δεν έχει εκφραστεί αρνητικά για εκείνον. Όλοι μόνο θετικά λένε. Είναι πολύ μπασκετικός άνθρωπος. Ρομαντικός θα έλεγα. Δεν περιμένει επιστροφή χρημάτων από όσα δίνει. Στην αρχή ήμουν επιφυλακτικός αλλά αποδείχτηκε η καλύτερη επιλογή. Ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσα να κάνω. Έπαιξαν ρόλο και διάφορες συγκυρίες. Ήθελα να μην «τρέχω» πολύ την οικογένειά μου. Είχα αποφασίσει να πάω στο εξωτερικό αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά.

Αληθεύει πως είχες πρόταση από ομάδα επιπέδου Euroleague;

Από ομάδα επιπέδου Euroleague υπήρχε ενδιαφέρον. Όχι πρόταση. Είχα άλλες προτάσεις.

Ποιο είναι το δέλεαρ για να αγωνιστεί κάποιος και του χρόνου στον Ιωνικό;

Πρέπει να γνωρίζει την κατάσταση για να έρθει. Αυτό που έχω να πω εγώ είναι πως στον Ιωνικό είναι η ιδανική κατάσταση για να παίξει κάποιος μπάσκετ. Να μη σκέφτεται τίποτα άλλο πέρα από το αγωνιστικό. Η ομάδα είναι ιστορική, έχει δυναμική που εγώ δεν την γνώριζα πριν έρθω. Ήταν μεγάλη έκπληξη για εμένα. Ο κόσμος της Νίκαιας έχει αγκαλιάσει αυτή την ομάδα και στο ποδοσφαιρικό και στο μπασκετικό κομμάτι. Είναι ένα μεγάλο «συν» ο κόσμος. Όλη η κατάσταση είναι καλή. Είναι μία καινούρια ομάδα. Η διοίκηση είναι σταθερή. Τι άλλο να θέλει ένας αθλητής στην Ελλάδα;

Έχεις ζήσει πρωταθλήματα, έχεις ζήσει συγκινήσεις στη Euroleague και πολλά σπουδαία ματς. Πλέον, έχεις «αναγκάσει» μια πόλη να μιλάει για εσένα και τα κατορθώματα του Ιωνικού. Τι συναισθήματα σου γεννά αυτό;

Είναι πολύ όμορφο αλλά σίγουρα δε μιλάει μόνο για εμένα. Μιλάει για όλη την ομάδα. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει όλους τους παίκτες. Αυτό είναι το ωραίο. Ο κόσμος ζει για αυτή την ομάδα. Το Σάββατο τελειώνουν όλα και υπάρχει μόνο ο Ιωνικός. Έχω ζήσει φιλάθλους μεγάλων συλλόγων που αγαπούν την ομάδα τους. Η αγάπη που βλέπω στον Ιωνικό είναι παρόμοια. Ίσως και μεγαλύτερη. Αυθεντική αγάπη.

Θέλεις να μείνεις στον Ιωνικό και την ερχόμενη σεζόν;

Αυτός είναι ο στόχος. Και δικός μου, νομίζω, και της διοίκησης. Είναι καθαρά στο χέρι του κ. Τσάπα. Οπότε, πιστεύω ότι θα πορευτούμε μαζί και τον επόμενο χρόνο. Έχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια. Αλλά γιατί να φύγω; Δεν υπάρχει λόγος.

Πώς έζησες την ατμόσφαιρα στον Πλάτωνα;

Είναι μοναδικό αυτό που ζήσαμε, όλη η ομάδα. Κάθε Σάββατο εντός και εκτός έδρας υπήρχε κόσμος σε κάθε μέρος της Ελλάδας που πήγαμε. Ήρθαν οι φίλαθλοί μας και μας βοήθησαν. Είναι μοναδικό. Τους βγάζω το καπέλο.

Έχει ο Ιωνικός τη δυναμική να παραμείνει στην Α1;

Η αίσθησή μου είναι πως η συγκεκριμένη ομάδα, όπως είναι τώρα, θα έμενε πολύ εύκολα στην κατηγορία. Χωρίς καμία άλλη προσθήκη. Μπορεί και να κάνω λάθος αλλά εκτιμώ ότι ίσως και να πάλευε να μπει στα playoffs. Του χρόνου δεν ξέρω πως θα είναι τα πράγματα με κάποιες άλλες προσθήκες. Να δούμε αν θα υπάρχει η «χημεία» που λένε οι προπονητές. Για τον Ιωνικό καλό θα ήταν να σωθεί εύκολα και να μπει στα playoffs. Ο στόχος είναι να είναι η ομάδα σταθερή και όχι όπως άλλες ομάδες – «πυροτεχνήματα» που βλέπουμε. Ομάδες που είναι ψηλά για μία διετία ή πενταετία και μετά εξαφανίζονται. Σε αυτό, στη σταθερότητα, βοηθάει πολύ ο κόσμος του Ιωνικού. Γιατί έτσι θα έρθει κάποιος όπως ο κ. Τσάπας, να επενδύσει και να υπάρχει αυτή η σιγουριά κάθε χρόνο.

Ποιος είναι ο καλύτερος «φίλος» στον Ιωνικό; Με ποιον θα έκανες παρέα και εκτός παρκέ;

Γενικά η παρέα είναι φοβερή. Αρκετοί είναι χρόνια μαζί οπότε είναι σαν οικογένεια. Έχουμε μία φοβερή παρέα. Δεν ξεχωρίζω κανέναν. Πριν την προπόνηση, πηγαίνουμε για καφέ. Είναι κάτι πολύ ωραίο.

Σε όσα ματς έχετε παίξει με τον Σάφτενααρ στο 4 και στο 5, δείχνετε πως δεν έχετε κανέναν αντίπαλο. Ποια η σχέση σου με τον Ρόλαντ;

Είναι ένας πολύ έξυπνος παίχτης. Καταλαβαίνουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Νομίζω σαν κορμιά, οι δυο μας, στην Α2 είμαστε αρκετά μεγάλα μεγέθη. Ειδικά ο Ρόλαντ που είναι φοβερά μακρύς. Είναι τεράστιος. Καλύπτουμε τα κενά ή τις αδυναμίες μας μόνο με το σωματικό μας μέγεθος. Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Παίκτης επιπέδου Α1. Είναι πολύ χρήσιμος για όλες τις ομάδες της Basket League.

Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για τους 197 πόντους που πέτυχε ο Ιωνικός στο ματς με τον Εθνικό; Πώς έζησες εσύ αυτό το ματς;

Θέλω να τοποθετηθώ γι’αυτά που ακούστηκαν. Είναι εντελώς αστεία. Πήγαμε καθαρά για να κάνουμε το ρεκόρ. Δεν το θεωρώ ντροπή. Δεν το θεωρώ καλό να πατήσουμε έτσι έναν ανήμπορο αντίπαλο. Όμως, δεν υπήρχε καθόλου κίνητρο γι’αυτό το παιχνίδι. Κανένας δεν ήθελε να παίξει αν δε βάζαμε τέτοιο στόχο. Θέλαμε να σπάσουμε το ρεκόρ του Φάρου Κερατσινίου. Όμως, βγήκαν πολλά τρίποντα και είπαμε «πάμε να βάλουμε διακόσιους». Παρά ένα σουτ θα τα καταφέρναμε αλλά ο Κατούφας αστόχησε. Τον βρίζαμε όλοι μετά (σ.σ. γέλια). Για κάποιους δεν είναι ωραίο. Σεβαστό. Και εγώ αν το ζούσα απ’έξω δε θα μου άρεσε. Οι φίλαθλοί μας νομίζω το διασκέδασαν. Γι’αυτούς το κάναμε περισσότερο. Έτσι φτάσαμε σε αυτό το σκορ. Πάντως, ιστορία δε γράφεις όταν ποδοπατάς κάποιον που είναι πολύ αδύναμος.

Το μεγαλύτερο θετικό και το μεγαλύτερο αρνητικό στη Νίκαια;

Το μεγαλύτερο θετικό είναι κόσμος. Οι Rangers ακολουθούν παντού. Είναι φοβεροί. Πραγματικά δεν μπορώ να βρω αρνητικά.

Πώς βλέπεις τα πράγματα στους νέους του Ιωνικού; Υπάρχουν ταλέντα;

Στις ακαδημίες γίνεται καλή δουλειά. Τώρα για την πρώτη ομάδα τα νεαρά παιδιά είναι αρκετά καλοί παίχτες. Ο Χατζηκυριάκος, ο Μιλεντίγεβιτς, ο Σαχπατζίδης που είναι λίγο πιο μεγάλος. Είναι καθαρά στο χέρι τους να πετύχουν.

Και τώρα… Κίνα για την Εθνική. Τι πιστεύεις πως μπορεί να πετύχει αυτή η ομάδα;

Έτσι όπως βλέπω τον Αντετοκούνμπο, αν όντως έρθει τελικά, η ομάδα έχει όλα τα φόντα για να ανέβει πολύ ψηλά γιατί υπάρχουν οι κατάλληλοι παίκτες για να τον συμπληρώσουν. Κάθε φορά θέτουμε ψηλά τον πήχη για την Εθνική ομάδα. Η επιτυχία είναι εν πολλοίς θέμα τύχης και τι θα συμβεί σε εκείνο το 15ήμερο που παίζεται το τουρνουά. Το ζητούμενο είναι αν και πώς η ομάδα θα «δέσει» γύρω από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ξεκάθαρα. Αυτή τη στιγμή πρέπει να θεωρείται ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο.

Γιάννης στο 5, στο 4 ή στο 3 ή στον… «άσο»;

Μπορεί να κάνει τα πάντα. Μπορεί να καλύψει οπουδήποτε έχει πρόβλημα η ομάδα. Είναι εξωφρενικά καλός.

Πιστεύεις πως ο Γιάννης μπορεί να στείλει παιδιά στο μπάσκετ όπως έγινε το 1987 με Γκάλη – Γιαννάκη;

Σε ενδεχόμενη επιτυχία της Εθνικής η επόμενη ημέρα είναι καθαρά μπασκετική. Όπως και το 1987 όταν όλοι έβαλαν το μπάσκετ στο σπίτι τους και μπασκέτες στις αυλές τους. Το 2005 έγινε πάλι το ίδιο. Το μπάσκετ υπάρχει στο DNA του Έλληνα.

Πιστεύεις πως είναι σημαντικό στοιχείο για έναν νέο αθλητή να δουλεύει το σώμα του παράλληλα με την τεχνική του; Πού χάνονται τα ταλέντα;

Εκεί πάει ξεκάθαρα το μπάσκετ. Τα ταλέντα χάνονται και εκείνοι που έχουν αθλητικά προσόντα στεριώνουν σε μεγαλύτερο βαθμό. Δεν κάνουν φοβερή καριέρα αλλά όποιος είναι έξυπνος βελτιώνει και το τεχνικό κομμάτι και κάνει καλή καριέρα, αν έχει αθλητικά προσόντα. Όλοι δουλεύουν το αθλητικό κομμάτι και ξεχνούν βέβαια το τεχνικό. Το τεχνικό είναι σε πολύ μέτριο επίπεδο όπως βλέπω και από τα νέα παιδιά. Οι προπονητές δίνουν βάση στην άμυνα. Βλέπω ορισμένες προπονήσεις ακαδημιών και δίνουν βάση πώς θα παίξουν ομαδική άμυνα με το μυαλό, παρά στην πάσα, στο σουτ, στην ντρίπλα, στο φαντεζί παιχνίδι. Αυτό δε συμβαίνει όμως στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα δίνουμε βάση στην άμυνα. Οπότε αυτός που έχει αθλητικά προσόντα και λίγο μυαλό για να δουλέψει κάποια πράγματα στο τεχνικό, σίγουρα θα κάνει καριέρα.

Ποια διάκριση σου έχει μείνει στη μνήμη;

Το πρωτάθλημα που πήρα είναι η μεγαλύτερη διάκριση. Αυτό όμως που μου έχει μείνει είναι τα χρόνια που ήμουν σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Είχαν περισσότερο συναίσθημα. Όταν ήμουν στα εφηβικά του ΠΑΟΚ πήραμε το πανελλήνιο. Αυτή είναι η πιο γλυκιά ανάμνηση που έχω στο μπάσκετ.

Αν μπορούσες να αλλάξεις ή να ανταλλάξεις κάτι στην καριέρα σου με κάτι άλλο;

Όλο λέω ότι έχω κάνει λάθη αλλά μπορεί να αποδείχτηκαν και σωστά τελικά. Μακάρι όταν ήμουν 20 ετών να είχα το μυαλό που έχω τώρα. Ήμουν στη Ρόμα και ήθελα για δικούς μου λόγους να φύγω. Έπρεπε να μείνω στη Ρόμα γιατί μετά από εκεί θα πήγαινα σίγουρα στο NBA. Μπορεί και να μην είναι έτσι βέβαια…

Έχεις μετανιώσει που δεν δοκίμασες ποτέ στο NBA, παρά το γεγονός πως είχες γίνει draft από τους Timberwolves;

Όταν ήμουν 21 ετών και έγινα draft, το όνειρό μου ήταν να παίξω στο NBA αλλά από κάποιο σημείο και μετά αντιλήφθηκα πως δεν ταίριαζα εκεί. Ίσως και σωματικά. Το είχα αφήσει εντελώς στην άκρη.

Πώς ήταν η αίσθηση όταν άκουσες το όνομά σου στο draft;

Ήταν φοβερό. Είχα κάνει προετοιμασία με τους Timberwolves. Αυτά που έζησα ήταν μοναδικά. Είχα κάνει πολλές συναντήσεις με τον Kevin McHale που είναι θρύλος στο NBA. Έκανα προπονήσεις με τον Garnett. Έβλεπα πώς δούλευε. Φοβερές αναμνήσεις και εμπειρίες. Είναι άλλος κόσμος τελείως. Άλλες συνθήκες, άλλο σκεπτικό. Πολύ υψηλότερο επίπεδο από οπουδήποτε αλλού.

Τι σου έχει μείνει στο μυαλό από τη συμπεριφορά του Garnett;

Θυμάμαι πως είχε πολλούς «αυλικούς» γύρω του. Έλεγε κάτι, που μπορεί να μην ήταν και τόσο αστείο, και όλοι ξεκαρδίζονταν στα γέλια. Εντάξει, όταν πήγα εγώ ήταν MVP του NBA… Λογικό.

Ποιος ήταν ο δυσκολότερος αντίπαλος που έχεις αντιμετωπίσει εντός παρκέ;

Όταν ήμουν πιο μικρός και έπαιζα στον ΠΑΟΚ, έπαιζε στον Παναθηναϊκό ο Μίντλετον. Ήταν φοβερά έξυπνος με εξαιρετικές τοποθετήσεις. Ήταν πολύ δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις ενώ δεν είχε το μέγεθος. Είχε τη δύναμη. Ακόμα, ο Σοφοκλής (σ.σ. Σχορτσανίτης) ήταν τέρας της φύσης. Νομίζω έχω αντιμετωπίσει τους καλύτερους της εποχής μου.

Αν είχες τη δυνατότητα να επιλέξεις έναν συμπαίκτη για να παίξετε, ποιον θα επέλεγες; Σε οποιαδήποτε ομάδα. Με ποιον διασκέδαζες περισσότερο το παιχνίδι;

Είναι φοβερό να παίζεις με τον Διαμαντίδη. Πριν πάω στον Παναθηναϊκό διάβαζα ότι όλοι έλεγαν πως είναι πολύ ωραίο να παίζεις μαζί του. Πρέπει να παίξεις μαζί του για να το καταλάβεις. Η ειδοποιός διαφορά με οποιονδήποτε άλλο αθλητή είναι η συμπεριφορά του Δημήτρη Διαμαντίδη. Αυτό είναι που σε κερδίζει περισσότερο.

Εκτός παρκέ; Τι θέλει ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης;

Θέλω μόνο να έχει υγεία η οικογένειά μου.

Σε ποια ομάδα θα ήθελες να κλείσεις την καριέρα σου ως παίχτης;

Μακάρι να τελειώσω στον Ιωνικό.

Πώς είναι ο Λουκάς ως άνθρωπος; Πώς κυλάει μία ημέρα σου;

Σε κάποια πράγματα είμαι ψυχαναγκαστικός. Ξυπνάω και έχω μία ρουτίνα συγκεκριμένη. Πίνω νερό με λεμόνι, μέλι και τέτοια. Παίζω με τα παιδιά μου. Είμαι ευλογημένος και έχω δύο παιδιά. Η πιο ευχάριστη εποχή της ζωής μου.

Γκάλης ή Γιαννάκης

Γκάλης αλλά έχω τεράστιο σεβασμό στον Γιαννάκη. Ο Γιαννάκης έπρεπε να είναι ισόβιος προπονητής στην Εθνική.

Σάρας ή Ζοτς;

Ξεκάθαρα Ζοτς. Ο Σάρας τώρα ξεκινάει. Δε θα πω ότι μπορεί να τον ξεπεράσει γιατί είναι πολύ δύσκολο αλλά σίγουρα μπορεί να τον φτάσει.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter