Με διαπιστωτικές πράξεις και υπογραφή Άδωνη παύθηκε η Βασιλική Θάνου από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Με διαπιστωτικές πράξεις και υπογραφή Άδωνη παύθηκε η Βασιλική Θάνου από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Με τη «βούλα» της υπογραφής του Άδωνη Γεωργιάδη ολοκληρώθηκαν άρον άρον οι κυβερνητικές μεθοδεύσεις για την απομάκρυνση της «ενοχλητικής» Βασιλικής Θάνου από την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Σημειώνεται ότι η… παράταιρη ταχύτητα εν μέσω αυγουστιάτικης ραστώνης, με την οποία κινήθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, ταυτίζεται χρονικά με το σφραγισμένο πόρισμα των Ελεγκτών για το Άργος το οποίο έχει ήδη παραδοθεί…

Διαβάστε ακόμη: Η βιασύνη του Άδωνη, η Επιτροπή Ανταγωνισμού και το πόρισμα για το Άργος

Το υπουργείο Ανάπτυξης εξέδωσε τις διαπιστωτικές πράξεις που προβλέπουν ότι η πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού Βασιλική Θάνου και τρία άλλα στελέχη της επιτροπής εμπίπτουν στις διατάξεις του νέου νόμου και συνεπώς δεν είναι δυνατόν να παραμείνουν στις θέσεις τους.

Διαβάστε ακόμη: Τσίπρας για «ξήλωμα» Θάνου: Εξυπηρετείτε τα συμφέροντα αυτού που έχει το ΑΡΓΟΣ

Διαβάστε ακόμη: Καταπέλτης η Επιστημονική Υπηρεσία της Βουλής – Παράνομη η έξωση της Θάνου

Συγκεκριμένα, εκδόθηκαν σήμερα από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων οι διαπιστωτικές πράξεις για την αυτοδίκαιη έκπτωση από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, σύμφωνα με την παρ. 7 του άρθρου 12 του Ν. 3959/2011, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 101 του Ν. 4623/2019 και ισχύει, της προέδρου Βασιλικής Θάνου – Χριστοφίλου, της αντιπροέδρου ‘Αννας Νάκου και των εισηγητών – τακτικών μελών Ιωάννη Παύλοβιτς και Νικολάου Ζευγώλη.

Η ως άνω έκπτωση, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, επέρχεται αυτοδικαίως από τη δημοσίευση του Ν. 4623/2019 στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ήτοι από την 9η Αυγούστου 2019.

Διαβάστε ακόμη: Θάνου: Δεν παραιτούμαι – Ο θόρυβος αποδεικνύει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη θέση αυτή

Διαβάστε ακόμη: Καρατομούν την Θάνου τρεις ημέρες πριν την έκδοση πορίσματος για το «Άργος»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter