Με δίλιτρο diesel κινητήρα τo X5 της BMW

Με δίλιτρο diesel κινητήρα τo X5 της BMW

Οι επιλογές κινητήρων για τη νέα BMW X5 αυξάνονται με την προσθήκη ενός νέου βασικού κινητήρα, με τη μορφή ενός τετρακύλινδρου diesel, που θα διατίθεται για το Sports Activity Vehicle από τον Αύγουστο του 2019.

Ο δίλιτρος κινητήρας της νέας BMW X5 αποδίδει μέγιστη ισχύ 231 ίππους και μέγιστη ροπή 450 Nm με τη βοήθεια της τεχνολογίας BMW TwinPower Turbo που εμπεριέχει υπερσυμπίεση πολλαπλών σταδίων και άμεσο ψεκασμό common-rail.

Ο υψηλής απόδοσης αυτός κινητήρας diesel συνεργάζεται με το οκτατάχυτο κιβώτιο Steptronic και το ευφυές σύστημα τετρακίνησης xDrive. Το σύστημα ελέγχου εκπομπών ρύπων του κινητήρα περιλαμβάνει καταλύτη SCR για μείωση των εκπομπών οξειδίων του αζώτου, με αποτέλεσμα η νέα BMW X5 xDrive25d να πληροί τις απαιτήσεις του προτύπου Euro 6d-TEMP.

Το καλοκαίρι του 2019 θα λανσαριστεί επίσης μία άκρως αποδοτική έκδοση του Sports Activity Vehicle με τη μορφή της BMW X5 xDrive45e (κατανάλωση βενζίνης στο μικτό κύκλο: 2.0 – 1.7 l/100 km, κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στο μικτό κύκλο: 23,5 – 20,3 kWh/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 47 – 39 g/km).

Αυτό το plug-in υβριδικό μοντέλο θα συνδυάζει την ισχύ ενός εξακύλινδρου σε σειρά βενζινοκινητήρα και ενός ηλεκτροκινητήρα, που μαζί παράγουν 394 ίππους.

Η δεύτερη γενιά της ηλεκτροκίνητης BMW X5 επιταχύνει από 0 στα 100 χ.α.ω. σε 5,6 δεύτερα. Το ευφυές σύστημα BMW xDrive AWD προσφέρει σπορ οδηγική απόλαυση στο δρόμο και αξιόπιστες επιδόσεις εκτός δρόμου, κατανέμοντας την ισχύ από τα δύο συστήματα κίνησης και στους τέσσερις τροχούς. Με την τελευταία τεχνολογία κυψελών μπαταρίας, η νέα X5 xDrive45e καλύπτει αποστάσεις έως 80 km μόνο με ηλεκτροκίνηση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter