Με δύο γκολ του Μανούσου, η Λαμία νίκησε 2-1 τον ΟΦΗ

Με δύο γκολ του Μανούσου, η Λαμία νίκησε 2-1 τον ΟΦΗ

Νίκη με ανατροπή για τη Λαμία επί του ΟΦΗ (2-1), η οποία είχε για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γ. Μανούσο. Ο 35χρονος επιθετικός πέρασε ως αλλαγή στο 63’, πέτυχε δύο γκολ και έδωσε στην ομάδα του ένα πολύτιμο «τρίποντο» που την απομάκρυνε κι άλλο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η κρητική ομάδα ήταν καλύτερη στο ξεκίνημα του αγώνα και άνοιξε το σκορ στο 34’. Ο Γκαγιέχος έπιασε συρτό σουτ μέσα από την περιοχή και ο Τσιλιανίδης την έσπρωξε την μπάλα στα δίκτυα (0-1).

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 40’ το σουτ του Νούνιες και απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο ο Βάτερμαν.

Η Λαμία συνέχισε να πιέζει για την ισοφάριση και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Μαρτίνεθ (50’), Τσούκαλο (56’). Το γκολ δεν ήρθε και ο Μιχάλης Γρηγορίου φρέσκαρε την επίθεση της ομάδας του χρησιμοποιώντας τους Μανούσο, Αραμπούλι.

Και ο ΟΦΗ ήταν επικίνδυνος και στο 61’ ο Ντουρμισάι βρέθηκε φάτσα με τον Σαράνοφ, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Ο Μανούσος ισοφάρισε στο 82’ μετά από ασίστ του Αραμπούλι και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 87’.

Ο Τσακαλίδης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μπεχαράνο, Τοράλ, Γκαγέγκος, Σελίμοβιτς.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Μαζουλουξής, Αντέτζο, Προβυδάκης, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο (46’ Τζανδάρης), Νούνιες, Μπανγκουρά, Ρόμανιτς (63’ Αραμπούλι), Τσούκαλος (63’ Μανούσος), Καραμάνος (72’ Μανουσάκης).

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Πασαλίδης, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης, Γκαγέγκος, Τοράλ (90’ Φελίπε Λουίζ), Ντε Γκούζμαν, Μπαλογιάννης, Τσιλιανίδης (74’ Καμάου), Λάμπρου, Ντουρμισάι (74’ Φαν Ντάινεν).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter