Με Εμβιλά ο Ολυμπιακός «καθάρισε» 1-0 το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Με Εμβιλά ο Ολυμπιακός «καθάρισε» 1-0 το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του για την κατάκτηση του τίτλου και σήμερα επικράτησε στο Φάληρο της ΑΕΚ με 1-0, παρότι δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Το ντέρμπι κρίθηκε στο 84’ με σκόρερ τον Εμβιλά.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό από το ξεκίνημα του και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν. Στο 6’ σε μία γρήγορη αντεπίθεση για την Ενωση ο Ανσαριφάρντ πέρασε κάθετη πάσα στον Αμραμπατ, αυτός έκανε το γύρισμα, όμως η κεφαλιά του Τσούμπερ δεν βρήκε στόχο.

Στο 8’ ο Μπουχαλάκης πάτησε περιοχή, το σουτ όμως που έπιασε ήταν άστοχο. Οι ερυθρόλευκοι άγγιξαν το 1-0 στο 10’. Ο Μπουχαλάκης πέρασε κάθετη πάσα στον Μαντί Καμαρά, ο οποίος έπιασε δυνατό σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Χατζισαφί και στη συνέχεια κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην συνέχεια του αγώνα ο Δικέφαλος μπόρεσε να κρατήσει τους γηπεδούχους μακριά από την εστία του, ωστόσο επιθετικά δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικός και έτσι το ημίχρονο τελείωσε χωρίς γκολ.

Ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να σπάσει την άμυνα της ΑΕΚ και δημιούργησε φάσεις με τους Τικίνιο στο 52’ και τον Ονιεκούρου στο 56’, ενώ στο 57’ ο Βατσλίκ μπλόκαρε σουτ του Ανσαριφάρντ.

Η Ενωση βρέθηκε κοντά στο γκολ στο 64’. Ο Σιμάνσκι σέντραρε προς τον Ανσαριφάρντ, ο Μανωλάς στραβοκλώτσησε την μπάλα, η οποία χτύπησε στην εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού και κατέληξε κόρνερ.

Στα τελευταία λεπτά το ματς έγινε ροντέο και τελικά κρίθηκε με γκολ του Εμβιλά στο 84’ μετά από κόρνερ του Βαλμπουενά.

Ο Γκρίνφιλντ (Ισραήλ) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ρέαμπτσιουκ, Λαλά, Ρότα.

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Bατσλίκ, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Εμβιλά, Μ. Καμαρά (46’ Ονιεκούρου), Μπουχαλάκης (80’ Καρβάλιο), Α. Καμαρά (91’ Μπα), Μασούρας (68’ Βαλμπουενά), Τικίνιο (80’ Ελ Αραμπί).

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Ρότα, Χατζισαφί, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Σιμόες, Σιμάνσκι (88’ Σιμάνσκι), Γκαρσία, Τσούμπερ, Άμραμπατ, Ανσαριφάρντ (81’ Γέβτιτς).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter