Με επιτυχία στέφθηκε η συνεργασία Hankook και DTM

Με επιτυχία στέφθηκε η συνεργασία Hankook και DTM

Η Hankook έκανε το ντεμπούτο της το 2011 ως επίσημος συνεργάτης και αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών στο – ίσως – καλύτερο πρωτάθλημα αυτοκινήτων τουρισμού.

Από τότε, ο κατασκευαστής ελαστικών έκανε συνεχόμενες εξελίξεις στα ελαστικά του πρωταθλήματος DTM και προσέφερε στους οδηγούς τη βελτιστοποιημένη υποστήριξη της υψηλής απόδοσης και της εξαιρετικής ασφάλειας.

Οι σημαντικά υψηλότερες πιέσεις αυτής της σεζόν, που προκύπτουν από τη νέα γενιά των turbo κινητήρων των αυτοκινήτων του DTM με περισσότερους από 600 ίππους, δεν έχουν επηρεάσει με κανέναν τρόπο την απόδοση του Ventus Race της Hankook. Παρεμπιπτόντως, το ελαστικό του κατασκευαστή, ως σταθερός παράγοντας για τα νέα, σημαντικά πιο ισχυρά αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς «Κλάσης 1», δεν έχει αλλάξει.

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας σε αυτή τη μακροχρόνια συνεργασία είναι η εξαιρετική σχέση μεταξύ των μηχανικών της Hankook και των κατασκευαστών των Aston Martin, Audi και BMW. Η συνεργασία έχει απόρροια θεαματικούς, συναρπαστικούς αγώνες σε κάθε πίστα και σε όλες τις συνθήκες στο παρελθόν. Η συνέχεια αυτού του επιτυχημένου μοντέλου εγγυάται στον μηχανοκίνητο αθλητισμό το υψηλότερο επίπεδο στο μέλλον, σε ένα πρωτάθλημα που είναι ίσως το πιο δημοφιλές αναφορικά με την κατηγορία τουρισμού.

Πηγή: Hankook

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter