Με καθολική αποχή απαντούν οι δικηγόροι στη φορογκιλοτίνα Μητσοτάκη

Με καθολική αποχή απαντούν οι δικηγόροι στη φορογκιλοτίνα Μητσοτάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου την Πέμπτη, με αφορμή τη φορογκιλοτίνα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, αποφάσισε αποχή από την ερχόμενη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2023 έως και την ερχόμενη Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023, όπου θα συνεδριάσει εκ νέου το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Δείτε επίσης: Βερβεσός: «Φοροεπιδρομή στους ελεύθερους επαγγελματίες, στο απυρόβλητο καύσιμα και μερίσματα»

Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΣΑ αποφάσισε την καθολική αποχή από όλες τις δίκες και διαδικασίες (Κτηματολόγιο, υποθέσεις Τραπεζών και Δημοσίου, προσημειώσεις, καταθέσεις, κ.λπ.) από την ερχόμενη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2023 έως και την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023, όπου θα συνεδριάσει εκ νέου το Διοικητικό Συμβούλιο.

Ακόμη, από το ΔΣΑ κλήθηκε την ερχόμενη Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 (3μ.μ.) ο υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης με την ιδιότητα του δικηγόρου, να παρέχει εξηγήσεις επί του περιεχομένου του επίμαχου νομοσχεδίου.

Διαβάστε επίσης: Βροντερό «όχι» από τους ελεύθερους επαγγελματίες στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη (Photos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter