Με κοινό στόχο τη μείωση των ρύπων

Τις δυνάμεις τους ενώνουν η υπηρεσία περιβάλλοντος της πόλης του Μονάχου, το BMW Group και η πάροχος λύσεων carsharing, SHARE NOW, με σκοπό τη μείωση των εκπομπών ρύπων στην πόλη του Μονάχου.

Πιο συγκεκριμένα, έως το τέλος του 2019, 200 BMW i3s θα διατίθενται στους πελάτες της τελευταίας.

Αναφορικά με την πόλη του Μονάχου, θα εγκατασταθούν 550 σταθμοί φόρτισης, με 1.100 σημεία φόρτισης σε δημόσιους χώρους έως το 2020. Μέχρι 1.655 επιπλέον σημεία φόρτισης θα τοποθετηούν σε κατοικημένα κτίρια, εμπορικές περιοχές και δημόσια πάρκα αυτοκινήτων έως το 2020. Επίσης, 400 ακόμα σημεία φόρτισης θα εγκατασταθούν σε δημόσιους χώρους από ιδιώτες προμηθευτές.

Με βάση τη νέα συμφωνία, η SHARE NOW θα αυξήσει τον ηλεκτρικό της στόλο στα 200 ΒMW i3s, κάτι σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς πως σύμφωνα με μια έρευνα το 2018, βρέθηκε ότι το 79% των ερωτηθέντων θα επέλεγαν ηλεκτρικό όχημα αντί συμβατικού.

Πηγή: BMW Group

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.