Με σχεδόν πέντε χρόνια καθυστέρηση ζητά συγνώμη ο Πορτοσάλτε στον Κοτζιά

Με σχεδόν πέντε χρόνια καθυστέρηση ζητά συγνώμη ο Πορτοσάλτε στον Κοτζιά

Συγνώμη ζήτησε, έστω και καθυστερημένα, ο Άρης Πορτοσάλτε μετά την επίθεση με γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει,  από τον Νίκο Κοτζιά για το απαράδεκτο tweet που είχε κάνει πριν 4,5 χρόνια και τον ειρωνευόταν για τις επιθέσεις που δεχόταν τότε ο υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

«Να ξεκαθαρίσω τους λογαριασμούς μου. Έγραψα ένα λάθος, κακό tweet εναντίον του κυρίου Κοτζια. Ζητάω δημοσίως συγγνώμη, τον ειρωνεύτηκα αναφορικά με τις σφαίρες που δεχόταν. Ήταν λάθος μου». 

Εχθές, ο Νίκος Κοτζιάς με ανάρτησή του στο Twitter αφού καταδίκασε την επίθεση με γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο Άρης Πορτοσάλτε, τον κάλεσε να του ζητήσει δημοσίως συγγνώμη.

«Περιμένω, όμως, να μου ζητήσει δημόσια συγγνώμη που κορόιδευε τις 1.000 απειλητικές επιστολές και τηλεφωνήματα, δεκάδες σφαίρες και αντιεροπορικά, σακούλες με αίμα “των δικών σου”. Βέβαια, εγώ δεν με έβλεπα ως θύμα, αφού έκανα το καθήκον μου»

 

Διαβάστε επίσης:

Παρέμβαση Κοτζιά για Τάγμα Αζόφ στη Βουλή: Η κυβέρνηση υπονόμευσε τον αγώνα του ουκρανικού λαού, δίνοντας βήμα σε ναζιστή

Κοτζιάς: Συμφωνία ΝΑΤΟ – Τουρκίας για ένταξη Σουηδίας και Φινλανδίας, να μπλοκαριστεί εάν στρέφεται κατά της Ελλάδας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter