Με προεκλογικές επισκέψεις ο Άδωνης επιχειρεί να «σώσει» το ΕΣΥ!

Με προεκλογικές επισκέψεις ο Άδωνης επιχειρεί να «σώσει» το ΕΣΥ!

Μετά και την πρόσφατη διαλογή ασθενών σε συγκεκριμένα νοσοκομεία -υποτίθεται λόγω ΟΥΕΦΑ-, μετά την κατάργηση και το κλείσιμο ΜΕΘ, τις τεράστιες ελλείψεις στα νοσοκομεία και επί χρόνια τις περισσότερες συνταξιοδοτήσεις από τις απολύσεις γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού, ο Άδωνης Γεωργιάδης προσπαθεί με φωτογραφίες να μας πείσει πως γίνονται… έργα!

Και αυτό όταν η πραγματικότητα είναι μπροστά μας, όταν πηγαίνουμε σε κάποια δομή ή νοσοκομείο για συγγενή ή φίλο μας ή για τον ίδιο τον εαυτό μας.

Διαβάστε επίσης: Γιατροί για VIP στον «Ευαγγελισμό»: To υπουργείο Υγείας εμπορευματοποιεί όλο και περισσότερο το σύστημα υγείας (Video)

Η κυβέρνηση που ζητά να «σωθούμε» πληρώνοντας τα απογευματινά ιατρεία δεν έχει ίχνος ντροπής να ανεβάζει φωτογραφίες για έργα που ωστόσο δεν λύνουν το πρόβλημα αφού όλα μειώνονται, από τα κονδύλια έως το ανθρώπινο δυναμικό και τις ελλείψεις σε αναλώσιμα.

Και όμως η κυβέρνηση Μητσοτάκη που επένδυσε στην προπαγάνδα συνεχίζει να προσπαθεί να παραπλανήσει ψηφοφόρους με επισκέψεις σε νοσοκομεία, όπως πρόσφατα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ΚΑΤ ή στην Κομοτηνή. Πάντα σε αποστειρωμένο και ελεγχόμενο περιβάλλον.

«Την ίδια ώρα που οι πολιτικοί μας αντίπαλοι με κατηγορούν για την «Διάλυση» του ΕΣΥ, εμείς συνεχίζουμε την δουλειά μας για να το φτιάξουμε από την αρχή. Χθες με τον Υφυπουργό @mthemisto  εγκαινιάσαμε τα έργα κατασκευής 32 νέων ΜΕΘ στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Τώρα ο «Ευαγγελισμός» διαθέτει 31 κλίνες ΜΕΘ και εμείς μέσα στο 2024 θα τις υπερδιπλασίασουμε.»

Αυτό μας λέει προεκλογικά ο Άδωνης Γεωργιάδης για να μας πει πως αξιοποιούν δύο δωρεές -του κ. Αθανασίου Μαρτίνου και του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

 

Με απλά λόγια οι δωρεές είναι στοχευμένες και δεν μπορούν να μην πραγματοποιηθούν.

Αν θέλετε από τον κρατικό προϋπολογισμό προσπαθούν να διαχειρίζονται τα χρήματα μέσω απευθείας αναθέσεων, με ό,τι αυτό σημαίνει!

Και ας κόβονται φάρμακα από την συνταγογράφηση ή σας ζητούν να πληρώσετε το χειρουργείο, τις αποκλειστικές. Για να μη μιλήσουμε για υποδομές του ’60… Όλα αυτά βέβαια αν βρείτε κρεβάτι και όχι ράντζο!

Υπάρχουν και τα ιδιωτικά νοσοκομεία αν έχετε λεφτά!

Διαβάστε επίσης:

Αντίστροφη μέτρηση για την αναγνώριση του κράτους της Παλαιστίνης από τρεις χώρες – Αντίποινα από το Ισραήλ

Μάρτυρας Enterprise Greece: «∆εν µε κάλεσαν ποτέ για κατάθεση» για την υπόθεση µε τις µίζες που αρχειοθετήθηκε από την οικονοµική εισαγγελία

∆ιδάσκει «κοινωνική αναλγησία» ο Τσακλόγλου

Σοκ στον Βόλο: 17χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει με χάπια λόγω ερωτικής απογοήτευσης

Πλημμύρες Θεσσαλία: Μήνυση σε Αγοραστό, ΥΠΕΝ, ΟΣΕ από ιδιοκτήτη πτηνοτροφικής μονάδας

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο ηλικιωμένη μετά από πυρκαγιά στο διαμέρισμά της – Γείτονας και πυροσβέστες της έσωσαν τη ζωή

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter