Με τι καιρό θα κάνουμε Τσικνοπέμπτη – Τα νέα δεδομένα (Video)

Με τι καιρό θα κάνουμε Τσικνοπέμπτη – Τα νέα δεδομένα (Video)

Άστατος θα είναι ο καιρός την Τσικνοπέμπτη. Οι τελευταίες προγνώσεις των μετεωρολόγων αναφέρουν ότι στη μισή Ελλάδα ο καιρός θα είναι ανοιξιάτικος, ενώ στην άλλη μισή θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα βόρεια θα φτάσει τους 13 με 15 βαθμούς, στα δυτικά τους 16 με 18 και στις υπόλοιπες περιοχές τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά, την Τσικνοπέμπτη ο καιρός θα είναι άστατος κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα δυτικά τα κεντρικά και τα βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα θα είναι αίθριος.

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για την Πέμπτη

Στη Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ από το μεσημέρι θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.  Στο Ιόνιο, τα δυτικά και κεντρικά ηπειρωτικά και την Κρήτη αυξημένες νεφώσεις τις πρωινές ώρες με την εκδήλωση τοπικών βροχών στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Θεσσαλία. Βαθμιαία μέχρι το μεσημέρι νεφώσεις θα αναπτυχθούν και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά καθώς και το Αιγαίο με την εκδήλωση τοπικών βροχών και μεμονωμένων καταιγίδων στην ανατολική Θεσσαλία, τη Στερεά, τις Σποράδες, την Εύβοια και την Κρήτη.

Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν στα βόρεια και θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται στο Ιόνιο, τη δυτική Πελοπόννησο και το Αιγαίο (και κυρίως στα βόρεια και ανατολικά). Χιόνια θα πέσουν στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά ορεινά σε υψόμετρο άνω των 900 μέτρων.

Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Στα νότια θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 ενισχυόμενοι από το μεσημέρι σε 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ στα βόρεια θα γίνουν βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα βόρεια θα φτάσει τους 13 με 15 βαθμούς, στα δυτικά τους 16 με 18 και στις υπόλοιπες περιοχές τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε επίσης: Πάτρα: Νέο κρούσμα μηνιγγίτιδας στο Πανεπιστήμιο – Διασωληνωμένος 20χρονος φοιτητής

Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία – Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές (LIVE)

Τσικνοπέμπτη… ακρίβειας: «Τσουχτερές» οι τιμές στο κρέας – Πόσο θα κοστίσει φέτος το τραπέζι (Video)

Τι καιρό θα κάνει την Τσικνοπέμπτη (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter