Με τις ψήφους της ΝΔ πέρασε από τη Βουλή η λίστα Πέτσα Νο2

Με τις ψήφους της ΝΔ πέρασε από τη Βουλή η λίστα Πέτσα Νο2

Οι βουλευτές της κυβέρνησης υπερψήισαν το σχετικό άρθρο για το δώρο αξίας 2 εκατομμυρίων ευρώ από τη ΝΔ προς τους καναλάρχες.

Σύσσωμη η αντιπολίτευση καταψήφισε το σχετικό άρθρο στο σχέδιο νόμου που αφορά τις επείγουσες ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των συνεπειών από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός».

Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να χορηγήσει δώρο αξίας 2 εκατομμυρίων ευρώ στους ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών πανελλήνιας εμβέλειας. Ποσό το οποίο είναι «ελάχιστο», σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τη νέα κυβερνητική καμπάνια με… μαθηματικά Κεραμέως.

Μάλιστα, ο Στέλιος Πέτσας πρόσθεσε ότι  τα 2 εκατ. ευρώ που θα δοθούν μόνο στα κανάλια ισοδυναμεί με το 0,029% των 6,8 δισ. ευρώ που ανακοίνωσε από τη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την ενίσχυση της οικονομίας. Σημείωσε δε ότι «χρειάζεται μια επαγγελματική εκστρατεία ενημέρωσης για τον κορονοϊό, καθώς «η πρώτη καμπάνια έδειξε ότι έσωσε ζωές».

«Πάρτε πίσω τη νέα λίστα»

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας κάλεσε την κυβέρνηση να πάρει πίσω τη νέα σκανδαλώδη καμπάνια και τον Στέλιο Πέτσα να σταματήσει τον ευτελισμό της δημοσιογραφίας. Παράλληλα, προέτρεψε τους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών να μην αποδεχθούν τα χρήματα, τα οποία θα πρέπει να διατεθούν για την ενίσχυση του ΕΣΥ αλλά και των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας. «Μην γίνεστε συνένοχοι»
συνέστησε στους καναλάρχες.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter