Με το βλέμμα στην ηλεκτροκίνηση το BMW Group

Ο Όμιλος επεκτείνει τη γκάμα των ηλεκτροκίνητων οχημάτων του και θα προσφέρει μέσα σε δύο χρόνια, πέντε ηλεκτρικά αυτοκίνητα μαζικής παραγωγής.

Πέραν του BMW i3, φέτος ξεκινά η παραγωγή του ηλεκτρικού Mini, το 2020 θα ακολουθήσει το BMW iX3 και το 2021 το BMW iNEXT με το BMW i4.

Μαζί με τα plug-in υβριδικά οχήματα, όπως είναι οι BMW Σειρά 3, BMW Σειρά 7, BMW X5 BMW X3 και BMW X1 με μακρύ μεταξόνιο, ο Όμιλος διαθέτει μια πλούσια γκάμα τέτοιου είδους οχημάτων.

Μέχρι το τέλος της επόμενης χρονιάς, θα πραγματοποιηθεί το λανσάρισμα πάνω από 10 πλήρως ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών μοντέλων, ενώ έως το 2025, ο Όμιλος θα προσφέρει τουλάχιστον 25 ηλεκτροκίνητα μοντέλα, τα μισά εκ των οποίων θα είναι πλήρως ηλεκτρικά.

Μάλιστα, ο Όμιλος δεν αναζητά λύσεις που αφορούν τον εξηλεκτρισμό των κατοίκων των πόλεων, αλλά και αυτούς που διαμένουν σε αγροτικές περιοχές.

Σχετικά με τους κατοίκους των πόλεων, ήδη τα plug-in υβριδικά οχήματα έχουν δώσει τα πρώτα αποτελέσματα, για παράδειγμα στην Ολλανδία. Σύμφωνα με αυτά, οι πελάτες έκαναν χρήση ηλεκτροκίνησης σε ποσοστό άνω του 90% σε μια οριοθετημένη ζώνη μέσα στο Ρότερνταμ.

Πηγή: BMW Group

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.