Με το Mini σε νέες περιπέτειες

Με το Mini σε νέες περιπέτειες

Το κλασικό Mini ταξιδεύει, με έντονη διάθεση για περιπέτεια, από Αθήνα στο Μπρίστολ, περνώντας από δέκα χώρες.

Το ταξίδι αυτό πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διοργάνωσης ROADtoIMM19. Πρόκειται για ένα road trip με προορισμό το International Mini Meeting 2019, την ετήσια Διεθνής Συνάντηση Mini.

Το road trip αναδεικνύει τον διεθνή χαρακτήρα του ΙΜΜ επιχειρώντας παράλληλα ένα ταξίδι στο χρόνο. Ένα κλασικό Mini cabrio και ένα MINI Cooper 1ης γενιάς μετά το επαναλανσάρισμα της μάρκας ταξίδεψε από την Αθήνα μέχρι την πατρίδα του μικρού αυτοκινήτου, το οποίο εξακολουθεί να ασκεί μία ξεχωριστή, παγκόσμια γοητεία και μετά την παρέλευση έξι δεκαετιών.

Το ενδιαφέρον του κοινού από τη συνολική διοργάνωση κλέβουν τα δύο οχήματα που μεταμορφώθηκαν για το μακρινό Ευρωπαϊκό τους ταξίδι από τον καλλιτέχνη δρόμου CHEBA, που ζει στο Μπρίστολ. Το εξωτερικό τους έχει διακοσμηθεί με ένα έντονο, πολύχρωμο patchwork από τον εμπρός προφυλακτήρα μέχρι την πίσω πόρτα και από τις ζάντες μέχρι την υφασμάτινη οροφή του κλασικού Mini cabrio. Τα δύο αυτοκίνητα ενσαρκώνουν την κλασική και σύγχρονη ιστορία της μάρκας.

Το International Mini Meeting αποτελεί δημοφιλές σημείο συνάντησης για τους φίλους της Βρετανικής μάρκας επί τέσσερις δεκαετίες. Στο επίκεντρο βρίσκεται πάντα ο ενθουσιασμός για το κλασικό Mini και η ασυνήθιστη ιστορία του από το 1959. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter