Με ξύλο και χημικά απάντησαν τα ΜΑΤ στην πορεία στα Εξάρχεια (Photos-Video)

Με ξύλο και χημικά απάντησαν τα ΜΑΤ στην πορεία στα Εξάρχεια (Photos-Video)

Με χρήση χημικών και ωμή βία απάντησαν τα ΜΑΤ στην πορεία στα Εξάρχεια κατά των εργασιών στον λόφο Στρέφη στο πλαίσιο ανάπλασης που γίνεται, με τις αστυνομικές δυνάμεις να επιτίθενται και να χτυπούν Αμερικανό freelancher δημοσιογράφο που τράβαγε την επίθεση με το κινητό του.

Τα ΜΑΤ επέδειξαν άκρως επιθετική συμπεριφορά προς δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ, σύμφωνα με τις πληροφορίες ενώ όπως περιγράφουν αυτόπτεις μάρτυες, ενώ η  πορεία ήταν ειρηνική, ξαφνικά εμφανίστηκαν δύο διμοιρίες, από τον λόφο και από τον δρόμο, περικυκλώνοντας τους διαδηλωτές και ξεκινώντας την επίθεση με γκλοπ και χημικά.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα μεταδίδει ο δημοσιογράφος  της «Αυγής» Κώστας Παπαντωνίου, αστυνομικός στρίμωξε τον Αμερικανό δημοσιογράφο Τόμας Ράιαν μπροστά από παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Στη συνέχεια τον χτύπησε, του πήρε το κινητό και το πέταξε. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον δύο διαδηλωτές τραυματίστηκαν.

Πηγή: koutipandoras.gr

Διαβάστε επίσης:

«Ο Λόφος του Στρέφη ελεύθερος θα μείνει»: Συγκέντρωση στις 7 μ.μ.

Ανοιχτή Πόλη: Ο Μπακογιάννης δίνει «προς υιοθεσία» τον λόφο του Στρέφη στο ιδιωτικό συμφέρον

Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας: Ο Mπακογιάννης ανοίγει με τα ΜΑΤ τον δρόμο στους ιδιώτες της UNISON στο πάρκο Κύπρου και Πατησίων

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter