Μεγάλη πορεία αλληλεγγύης στη 19χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της στο ΑΤ Ομόνοιας – Αστυνομική βία με κρότου λάμψης και χημικά

Μεγάλη πορεία αλληλεγγύης στη 19χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της στο ΑΤ Ομόνοιας – Αστυνομική βία με κρότου λάμψης και χημικά

Απόψε οι δρόμοι της Αθήνας γέμισαν με ένα ποτάμι κόσμου για τη 19χρονη που βρήκε το θάρρος και το κουράγιο να καταγγείλει το βιασμό της στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.

Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν με σκοπό να δηλώσουν την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στο 19χρονο θύμα που βρήκε το κουράγιο να καταγγείλει τον βιασμό της από δύο αστυνομικούς στο Α.Τ. Ομόνοιας και την οργή τους απέναντι στην έκρηξη του φαινομένου της έμφυλης βίας όπως έχει σημειωθεί το τελευταίο διάστημα στη χώρα.

Οι αλληλέγγυοι συναντήθηκαν αρχικά στο Μοναστηράκι και κατευθύνθηκαν στον τόπο του εγκλήματος, το αμαρτωλό Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας. Οι δρόμοι του αθηναϊκού κέντρου πλημμύρισαν από πανό με συνθήματα όπως: «ΕΛ(λ)ΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ – ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ, ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ, ΒΙΑΣΤΩΝ», «ΜΙΣΟΣ ΤΑΞΙΚΟ, ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΒΙΑΣΤΗ».

Η πορεία είναι εξαιρετικά δυναμική με συνθήματα και παλμό. Καλέστηκε αφού οι δύο αστυνομικοί αφέθηκαν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης μία φορά τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Σημειώθηκαν μάλιστα επεισόδια αστυνομικής βίας, από πλευράς των αστυνομικών προς τους διαδηλωτές, με χρήση κρότου λάμψης και χημικών.

Διαβάστε επίσης: 

 Α.Τ. Ομόνοιας: «Γελοίοι και συκοφαντικοί ισχυρισμοί της υπεράσπισης των βιαστών» λέει η δικηγόρος της 19χρονης

Θεοδωρικάκος για υπόθεση βιασμού 19χρονης στο ΑΤ Ομόνοιας: «Τρισάθλιες οι εγκληματικές πράξεις των ειδικών φρουρών»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter