Μέγκαν Μαρκλ: Αποκάλυψε πως έπεσε θύμα διαδικτυακού μπούλινγκ όταν ήταν έγκυος

Μέγκαν Μαρκλ: Αποκάλυψε πως έπεσε θύμα διαδικτυακού μπούλινγκ όταν ήταν έγκυος

Θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ ήταν έγκυος στον πρίγκιπα Άρτσι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ, δήλωσε ότι έπεσε η Μέγκαν Μαρκλ.

Η Δούκισσα του Σάσεξ  αναφέρθηκε σε μια ομιλία της στο πλαίσιο ενός πάνελ που περιλάμβανε την Αμερικανίδα ηθοποιό Μπρουκ Σιλντς στο ετήσιο συνέδριο SXSW στο Τέξας για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Όταν ρωτήθηκε πώς αντιμετώπισε τη «φαινομενικά ατελείωτη τοξικότητα» στόχος της οποίας έγινε στο διαδίκτυο, η Μέγκαν απάντησε: «Είναι πραγματικά ενδιαφέρον καθώς μπορώ να το σκεφτώ, κρατάω απόσταση από αυτό που μου συνέβη, αυτή τη στιγμή, για τη δική μου ευημερία, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του εκφοβισμού και η κακοποίηση που βίωνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο διαδίκτυο ήταν όταν ήμουν έγκυος στον Άρτσι και στη Λίλη.

Διαβάστε επίσης – Ρατσιστικές σκιές στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ

«Απλώς το σκέφτεσαι και αναρωτιέσαι γιατί οι άνθρωποι θα ήταν τόσο κακοί – δεν είναι τρελό, είναι σκληρό».

Η πρώην ηθοποιός των Suits είπε ότι το βρήκε ανησυχητικό το γεγονός ότι οι γυναίκες «εκτόξευαν» μίσος η μία στην άλλη στο διαδίκτυο, προσθέτοντας: «Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Αν διαβάζετε κάτι τρομερό για μια γυναίκα, γιατί το μοιράζεστε με τους φίλους σας;

«Νομίζω ότι αυτό είναι το κομμάτι που έχει χαθεί τόσο αυτή τη στιγμή [με] αυτό που συμβαίνει στον ψηφιακό χώρο και σε ορισμένα τμήματα των μέσων ενημέρωσης – έχουμε ξεχάσει την ανθρωπιά μας και αυτό πρέπει να αλλάξει».

Η Μέγκαν είπε ότι όταν ήταν 11 ετών έγραψε στην Procter & Gamble και άλλαξε μια αγγελία, από το ότι το υγρό πιάτων προοριζόταν για τις γυναίκες και όχι για τους ανθρώπους σε όλη την Αμερική.

Είπε: «Είναι αστείο να το κοιτάς πίσω τώρα, όπως ήταν πριν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου είχες μια πολύ μεγαλύτερη απήχηση, ήταν απλώς ένα 11χρονο παιδί με στυλό και χαρτί, αλλά δείχνει αν ξέρετε ότι κάτι δεν πάει καλά και χρησιμοποιείστε τη φωνή σας για να υποστηρίξετε αυτό που είναι σωστό, που [μπορεί] πραγματικά να  έχει απήχηση στους ανθρώπους. Η φωνή σου δεν είναι μικρή, απλά πρέπει να ακουστεί».

Η Shields αστειεύτηκε: «Αυτός είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους είμαστε διαφορετικοί, όταν ήμουν 11 ετών έπαιζα μια πόρνη», θυμίζοντας τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία Pretty Baby του 1978.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter