Προσφορά Isuzu

Μειωμένες τιμές

Μόνο για τον ∆εκέµβριο η ISUZU σας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από την µοναδική προσφορά έως 3.000€ έκπτωση σε όλο το δύκτιο εξουσιοδοτηµένων συνεργατών ISUZU. Η προσφορά αφορά τις 4θυρες εκδόσεις Gravity & Arena µε 6 τάχυτο µηχανικό κιβώτιο.

Η ISUZU είναι πρωτοπόρος στην κατασκευή κινητήρων diesel και ανοίγει το δρόµο σχετικάµε τις εξελίξεις στην κατανάλωση καυσίµου και τους µειωµένους ρύπους. Είναι η 1η ιαπωνική εταιρεία στον κόσµο σε πωλήσεις κινητήρων diesel για επαγγελµατικά οχήµατα. Τα προϊόντα της ISUZU πωλούνται σε 110 χώρες, ενώ διαθέτει 6 κέντρα Έρευνας & Εξέλιξης ανά τον κόσµο.

H φιλοσοφία της ISUZU βασίζεται στους ακόλουθους άξονες: Ασφάλεια, Οικονοµία και Περιβάλλον.

Την Isuzu στην Ελλάδα αντιπροσωπεύει η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ. H Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 1922 στη Θεσσαλονίκη. Κατασκευάζει, διασκευάζει, διανέµει και υποστηρίζει µεγάλο εύρος προϊόντων αυτοκινητοβιοµηχανίας όπως αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία, γεννήτριες, κινητήρες diesel, σκάφη, εξωλέµβιες µηχανές, αγροτικά, χωµατουργικά και βιοµηχανικά µηχανήµατα, µπαταρίες και λιπαντικά. Η Εταιρία κατέχει ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά στους τοµείς δραστηριότητας της

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.