Μελιγγώνης – Τραπεζιώτης: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός των «Γιώργηδων» μετά την τελευταία κοινή εκπομπή

Μελιγγώνης – Τραπεζιώτης: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός των «Γιώργηδων» μετά την τελευταία κοινή εκπομπή

Νέα καθήκοντα για τον Γιώργο Μελιγγώνη που σύμφωνα με δημοσιεύματα ανέλαβε τη διεύθυνση του Αθήνα 9.84, έπειτα από πρόσκληση του Χάρη Δούκα.

Η τελευταία εκπομπή των «Γιώργηδων», όπως συνήθιζαν να τους αποκαλούν οι ακροατές τους, έριξε αυλαία την πρώτη Παρασκευή του Φεβρουαρίου και η συγκίνηση ήταν μεγάλη.

Ο Γιώργος Τραπεζιώτης και ο Γιώργος Μελιγγώνης υπήρξαν ένα ραδιοφωνικό δίδυμο που κατάφερε να κερδίσει τα ερτζιανά από την πρώτη στιγμή.

Πλέον την εκπομπή «Βάλε καφέ να στα πω», θα παρουσιάζει μόνος του ο Γιώργος Τραπεζιώτης κάθε πρωί από τις 7 έως τις 10.

Τη Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου, ο Γιώργος Μελιγγώνης ανέβασε ένα σχετικό post:

«Όσα χρόνια κι αν περάσουν, οι “Γιώργηδες στο Κόκκινο”, η εκπομπή μας με τον Γιώργο Τραπεζιώτη, θα έχουν ξεχωριστή θέση στην επαγγελματική μου πορεία -το γράφω με την “βεβαιότητα” των 21 χρόνων στο επάγγελμα. Συνεργασία από τις λίγες και χημεία μοναδική, παρά τις εκκωφαντικές διαφορές μας -ή μήπως, χάρη (και) σε αυτές;

Συν τοις άλλοις, αυτή η μιάμιση σεζόν, με όλες τις πυκνές πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, όπως και η κοινή μας μοίρα να κάνουμε τρεις ώρες εκπομπή έχοντας μόλις 3-3,5 ώρες νυχτερινό ύπνο στην “πλάτη μας”, ήταν χρόνος συμπυκνωμένος. Ήταν σαν να έχουμε κάνει ραδιόφωνο 10 χρόνια μαζί.

Δοκιμάστηκε και η χημεία μας και η φιλία μας και ό,τι εκπέμπαμε στα ερτζιανά (δεν γράφω “ραδιοφωνικό προϊόν”, γιατί το ραδιόφωνο είναι μαγεία, όχι βιοτεχνία ετοίμων ενδυμάτων).

Τελοσπάντων, οι κύκλοι είναι για να κλείνουν. Και ο κύκλος των “Γιώργηδων στο Κόκκινο” έκλεισε, για λόγους αμιγώς επαγγελματικούς -και πέραν τούτου ουδέν, προσώρας. Όπως και να έχει, η συνεργασία μου με τον Γιώργο Τραπεζιώτη ήταν μοναδική και ανεπανάληπτη. Ή, μάλλον, τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, ας μείνουμε στο “μοναδική”. Ποιος ξέρει…

ΥΓ: Δεν ξέρω τί “έβλεπε” ο Lefteris Arvanitis όταν μάς το πρότεινε, αλλά το credit για την έμπνευση είναι όλο δικό του. Εμείς, εγώ και ο Γιώργος, αναλάβαμε τα υπόλοιπα. Και μάλλον τα πήγαμε καλά».

Για να του απαντήσει ο Γιώργος Τραπεζιώτης:

«Σε εποχές σκοτεινές, όπου τα πάντα χάνονται (και τελικά εξευτελίζονται) στον φανατισμό, στο οπαδιλίκι, στο τυφλό μίσος για τον απέναντι και τον δίπλα – καμιά φορά και για τον ίδιο μας τον εαυτό – είναι σπάνιο οχι το να συναντηθείς με ανθρώπους, αλλά να δημιουργήσεις κάτι που συνεχιζει να «ταξιδεύει».

Πιστεύω πως με το αδερφάκι μου, με τον «κόντρα εαυτό μου», μετά τον κύριο Αγγελάκα, καταφέραμε να γράψουμε την δική μας «Γελαστή Ανηφόρα».

Στο ραδιόφωνο».

Διαβάστε επίσης:

Χ. Δούκας: «Ευχαρίστως θα πάντρευα δύο γυναίκες ή δύο άντρες» – Γιατί ο ίδιος θα παντρευτεί σε εκκλησία (Video)

Καταγγελία Χάρη Δούκα: Η κυβέρνηση θέλει να δώσει τον «Αθήνα 9.84» στον Νίκο Χαρδαλιά (Ηχητικό)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter