Μέλος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ η πρώην βουλευτής του ΜέΡΑ25, Κωνσταντίνα Αδάμου

Μέλος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ η πρώην βουλευτής του ΜέΡΑ25, Κωνσταντίνα Αδάμου

Στη Θεσσαλονίκη, οι κάλπες των εσωκομματικών εκλογών της 8ης Μαΐου 2022 έβγαλαν, εκτός από τον πράσινο ήλιο του ΠΑΣΟΚ, και ηχηρές νέες εγγραφές μέλους στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Εκεί ψήφισε η πρώην βουλευτής του ΜέΡΑ25 Κωνσταντίνα Αδάμου, η οποία αποχώρησε από το κόμμα του Γιάνη Bαρουφάκη τον Ιούλιο του 2021 και έκτοτε πορεύεται ως Ανεξάρτητη Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης.

Η Χαριλάου Τρικούπη έχει μια ακόμα βουλευτή μέλος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις γραμμές της. Δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί η επόμενη κίνηση της Κωνσταντίνας Αδάμου, η οποία παραμένει προσώρας -και όσο δεν έχει αποστείλει επιστολή στον πρόεδρο της βουλής για ένταξη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΙΝΑΛ- ανεξάρτητη βουλευτής. Η επόμενη ηχηρή εξέλιξη αναμένεται να διαδραματιστεί επί… διαδικαστικού και, βέβαια, πολιτικού, στο κοινοβούλιο. Εν ευθέτω χρόνω…

Νωρίτερα, ο συνταγματολόγος Κώστας Χρυσόγονος εντάχθηκε και εκείνος στο Μητρώο μελών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και μετείχε στις εσωκομματικές εκλογές της 8ης Μαΐου 2022 για ανάδειξη κομματικών οργάνων, για συνέδρους και για το όνομα της παράταξης.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter