Μεντιλίμπαρ για τελικό Europa Conference League: «Φυσικά και υπάρχει κίνητρο, δίψα και το πάθος» (Video)

Μεντιλίμπαρ για τελικό Europa Conference League: «Φυσικά και υπάρχει κίνητρο, δίψα και το πάθος» (Video)

Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό τελικό του Europa Conference League μίλησε για το πως είναι πνευματικά και αγωνιστικά η ομάδα του πριν από το μεγάλο παιχνίδι.

-Τις διαφορές στην προετοιμασία με τη Σεβίλλη: «Έχει ομοιότητες πως φτάσαμε εδώ. Είναι διαφορετικές οι ομάδες και η κατάσταση, αλλά έχει ομοιότητα στο πως φτάσαμε μέχρι εδώ».

-Το ότι πέρσι είχε δύο παίκτες από το Μαρόκο στη Σεβίλλη και φέτος έχει πάλι δύο: «Ναι και μάλιστα στις ίδιες θέσεις. Στην επίθεση. Μας έχουν βοηθήσει πολύ μέχρι την πορεία εδώ. Ο Ελ Κααμπί είναι ο μεγαλύτερος σκόρερ μέχρι αυτή τη στιγμή, στον ημιτελικό έβαλε πέντε γκολ και του χρωστάμε πάρα πολλά για να βρεθούμε μέχρι εδώ».

-Για το σχόλιο του Ιταλιάνο για τον Ελ Κααμπί κι αν θα κάνει το ίδιο για κάποιον παίκτη της Φιορεντίνα: «Έχουμε άλλους δέκα πέρα από τον Ελ Κααμπί που προσέχει ο αντίπαλος. Είναι ένας πολύτιμος παίκτης αλλά υπάρχουν άλλοι δέκα και η Φιορεντίνα, όπως και εμείς, θα προσέξει και τους 11. Σεβόμαστε τον Ελ Κααμπί για όσα έχει κάνει».

-Τι το ξεχωριστό μπορεί να πει στους παίκτες: «Θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να κάνουμε αυτό που κάναμε και φτάσαμε μέχρι εδώ. Θα ήταν λάθος να αλλάξουμε κάτι. Αυτή είναι η διαφορά, ότι είναι το τελευταίο παιχνίδι αλλά θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όπως και τα άλλα παιχνίδια».

-Το εάν βλέπει τη φλόγα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού όπως με της Σεβίλλης: «Δεν είμαι τόσο παρατηρητικός αλλά είδα τη χθεσινή προπόνηση που ήταν γεμάτη κίνητρο. Πρέπει να πιστεύουν ότι είναι καλό όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Αν έως τώρα δεν έχουν δώσει τα πάντα στην προπόνηση, θα πρέπει να δώσουν τα πάντα αύριο».

-Τη διάθεση στον σύλλογο: «Φυσικά και υπάρχει κίνητρο, δίψα και το πάθος. Θα ήταν ανόητος όποιος έφτανε μέχρι εδώ και δεν είχε όρεξη. Το είδαμε χθες στην προπόνηση, μένει μία προπόνηση, περιμένουμε να δούμε το ίδιο, οι παίκτες είναι γεμάτοι ενθουσιασμό για να γίνει το αυριανό παιχνίδι».

-Για το παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Εκείνο το παιχνίδι απέδειξε σε όλους αλλά και σε εμάς για το τι είμαστε ικανοί να κάνουμε. Πήγαμε εκεί για να γυρίσουμε ένα βαρύ σκορ. Στο ημίχρονο πιστεύαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

-Το συναίσθημα του: «Είμαι πολύ ήρεμος. Περιμένω την τελευταία προπόνηση, είναι πλήρης η ομάδα και ελπίζω να μην γίνει κάτι πριν το ματς. Αύριο να νιώσω μία παραπάνω ανησυχία αλλά μέχρι στιγμής είμαι ήρεμος».

-Τι τίτλο θα έβαζε στη διαδρομή του στον Ολυμπιακό και αν έχει ξεκαθαρίσει το πλάνο στο μυαλό του: «Θα ξεκινήσω από το δεύτερο ερώτημα. Έχω σκεφτεί για το πλάνο μου, ελπίζω να μην συμβεί κάτι. Η πορεία μας είναι ένας μαραθώνιος. Έχουμε περάσει από πολλές στιγμές, είχαμε μόνο ένα κακό παιχνίδι. Γυρίσαμε όλη την Ευρώπη, παίξαμε με δύο αντιπάλους που δεν ήμασταν το φαβορί και τώρα βρισκόμαστε εδώ, στο τέλος».

Διαβάστε επίσης:

Σκάνδαλο υποκλοπών: Δύο αποφάσεις του ΕΔΔΑ δείχνουν το δρόμο για καταδίκη της Ελλάδας εξαιτίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ απαντάει ο Κασσελάκης στην κυβέρνηση για την ακρίβεια (Video)

Ευρωεκλογές 2024: Το ΠΑΣΟΚ αμφισβητεί την εκλογική διαδικασία, εάν δεν παραιτηθεί η Κεραμέως

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter