Mercedes – AMG S 65 Final Edition, κάτι παραπάνω από συλλεκτική!!

Mercedes – AMG S 65 Final Edition, κάτι παραπάνω από συλλεκτική!!

Η special έκδοση S 65 Final Edition της Mercedes AMG θα παραχθεί σε μόλις 130 μονάδες παγκοσμίως και απευθύνεται στους λάτρεις των αποκλειστικών οχημάτων και των V12 κινητήρων.

Η S 65 Final Edition διατίθεται αποκλειστικά σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα, ενώ την ιδιαίτερη εμφάνισή της τονίζουν οι ζάντες 20 ιντσών, οι γρίλιες εισαγωγής αέρα και το έμβλημα AMG στην κολόνα C.

Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του οχήματος συνεχίζεται και στο εσωτερικό του. Η ταπετσαρία έχει σχεδιαστεί από δέρμα nappa και αποκλειστικά σε μαύρο χρώμα, ενώ τα διακοσμητικά στοιχεία από υψηλής ποιότητας υλικά και χάλκινες επενδύσεις, δημιουργούν ένα πραγματικά μοναδικό αποτέλεσμα.

Στην κεντρική κονσόλα, η επιγραφή «1 από τα 130» απλά επιβεβαιώνει την περιορισμένη έκδοση του οχήματος, ενώ επιπρόσθετα χαρακτηριστικά είναι το «AMG Edition» στο τιμόνι και το εσωτερικό φως περιβάλλοντος σε χρώμα χαλκού.

Τέλος, η εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια εκτείνεται και στο χώρο του κινητήρα, με το σήμα «One Man – One Engine» να έρχεται με ειδικό σχεδιασμό και σε μαύρο, αντί ασημένιου χρώματος. Με ισχύ 463 Kw (630 hp) και μέγιστη ροπή 1000 Νm στις 2300-4300 στροφές, το κορυφαίο V12 μοντέλο προσφέρει απίστευτη οδηγική εμπειρία και μοναδική λειτουργία.

Το σύνολο λειτουργεί ως πρότυπο

Το πλήρες εύρος του βασικού εξοπλισμού καλύπτει κάθε επιθυμία: από την πανοραμική οροφή MAGIC SKY CONTROL μέσω του πακέτου Warmth έως τα πίσω First Class, μοναδικής άνεσης καθίσματα που προσαρμόζονται με ακρίβεια στο ύψος κάθε επιβαίνοντος.

Τέλος, για να προστατευτεί το πολύτιμο αυτό όχημα από τη σκόνη στο γκαράζ, κάθε πελάτης θα λάβει ένα ξεχωριστό κάλυμμα αυτοκινήτου AMG Indoor με την γραμματική επικάλυψη «AMG S 65 FINAL EDITION» και σε χρώμα που ταιριάζει με την έκδοση.  

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter